Pre Game: ΑΕΚ-Φαίακας Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: ΑΕΚ-Φαίακας Κέρκυρας



Ξεκάθαρο φαβορί κρίνεται η ΑΕΚ στο μεθαυριανό (28/09) παιχνίδι απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας, στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Ο Φαίακας, από την άλλη, πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του, στην παρθενική του εμφάνιση, στην Handball Premier, απέναντι στον Άρη Νικαίας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Κέρκυρα την προηγούμενη αγωνιστική και έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.
Από την ΑΕΚ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νικολαΐδη, Γιάκομπσεν. Ο παίκτης της Ένωσης, Μπάμπης Δομπρής, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Ο Φαίακας, αν και νεοφώτιστος, έχει προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες, με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία. Έχουμε, σαφώς, διαφορετικούς στόχους. Εμείς θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να νικήσουμε».
Οι νησιώτες, που αναμένεται να είναι πλήρεις, αναχωρούν ακτοπλοϊκώς αύριο το μεσημέρι από την βάση τους και θα αφιχθούν οδικώς στην Αθήνα γύρω στις 10 το βράδυ. «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, όμως εμείς θέλουμε να δούμε έως πού μπορούμε να φτάσουμε και αν είμαστε ικανοί να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους», δήλωσε στο greekhandball.com ο προπονητής των Φαιάκων, Νίκος Ριγανάς, σχετικά με την αναμέτρηση.




No comments