Pre Game: Δράμα-Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Δράμα-Φίλιππος Βέροιας


Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο... σπίτι της θα παίξει μεθαύριο (26/09) η Δράμα, αυτή την φορά απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη προέρχεται από ήττα στο... γκολ από τον Αερωπό Έδεσσας, ενώ εκείνη της Ημαθίας ηττήθηκε, εντός έδρας, με διαφορά από τον Δούκα. Τόσο οι μεν, όσο και οι δε, είναι, προς το παρόν, πλήρεις.
Ο Βαλαβάνης σχολίασε στο greekhandball.com: «Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και απόλυτα έτοιμοι. Παίζουμε απέναντι στο ιστορικότερο σωματείο στον χώρο της χειροσφαίρισης, στην Ελλάδα. Ο Φίλιππος έχει νεανικό σύνολο, όμως παράλληλα και αρκετά επικίνδυνο. Θα πρέπει, επιπλέον, να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη». Και κατέληξε λέγοντας: «Όλοι οι αθλητές του Φίλιππου θέλουν να φανερώσουν την αξία τους, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν και δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός πως έχει αποδυναμωθεί η ομάδα. Εμείς είδαμε τα λάθη μας και δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε».
Από την άλλη, ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Κύρος Σαράφης, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «'Εχω παρακολουθήσει την ομάδα της Δράμας σε φιλικό. Είναι πολύ καλή. Για εμάς, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».



No comments