Το χαντμπολ έχει μέλλον ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το χαντμπολ έχει μέλλον !





Συνολικά 165 αγόρια και κορίτσια, 5 έως 10 ετών, πήραν μέρος στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, στη γιορτή  street handball, που διοργάνωσε ο ΕΣΝ Βριλησσίων.
Τα παιδιά γνώρισαν το άθλημα του χάντμπολ, παίζοντας υπό τις οδηγίες των προπονητών του συλλόγου, για περίπου 3 ώρες και χάρηκαν την συμμετοχή τους στην εκδήλωση όπου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών  Μανιατογιάννης, ο οποίος στην ομιλία του, έδωσε τα εύσημα στους διοικούντες του ΕΣΝ Βριλησσίων για την σοβαρή προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του χάντμπολ στην περιοχή. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα του συλλόγου που θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια της για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και γενικότερα κάθε αναπτυξιακή δράση του ΕΣΝ Βριλησσίων στο χώρο του χάντμπολ.
Εκτός από τον Δήμαρχο Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννη, στην εκδήλωση ήταν  ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Βριλησσίων Κατερίνα Χρυσοπούλου.  
Ο Πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Ευάγγελος Πάλλης στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών που δέχτηκαν την πρόσκληση του συλλόγου και τα  έφεραν στο Κλειστό της πόλης, για να γνωρίσουν το χάντμπολ και τους προέτρεψε να οδηγήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.
Εκτός από τον πρόεδρο του ΕΣΝ Βριλησσίων, παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Σπύρου.


  

No comments