Pre Game: Δούκας-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pre Game: Δούκας-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή




Προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός έναντι του Δούκα στο μεθαυριανό (28/09) παιχνίδι στο «Δαΐς», ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Ερυθρόλευκοι, που είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο, προέρχονται από την ηχηρή επικράτησή τους, στον Ρέντη, κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ο Δούκας από την εκτός έδρας νίκη του απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, δίχως απουσίες.
Ο προπονητής του Δούκα, Κώστας Μπούνας, τόνισε στο greekhandball.com: «Για να είμαστε αντικειμενικοί, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Η δική μας φιλοσοφία είναι ότι θα πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και να χτίζουμε νοοτροπία. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». Αμφίβολος για τον Δούκα είναι ο Ζαλώνης λόγω τενοντίτιδας στον αχίλλειο.
Από την άλλη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, σχολίασε στο greekhandball.com: «Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το ματς και προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».




No comments