Όλη η πόλη παίζει HANDBALL ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλη η πόλη παίζει HANDBALL !
Περισσότερα από 340 αγόρια και κορίτσια πήραν μέρος στην εκδήλωση Street Handball στο πλαίσιο των Θριασίων 2019, για τα Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου του Δήμου Ασπροπύργου και ήταν ενταγμένη στην καμπάνια «Βeactive».
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον «Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου», την ΟΧΕ και με την χορηγία-υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Ο σύλλογος, πιστός στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου, ήλθε σε επαφή με τον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου και  ενημέρωσαν τα παιδιά του Δήμου, τα έφεραν σε επαφή, εξοικείωση και εκμάθηση με το άθλημα του Χάντμπολ.


Η ακούραστη προσπάθεια του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου σε συνδυασμό με την βοήθεια του Δήμου Ασπροπύργου, στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.


Ο Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου ευχαριστεί την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ),τον Οργανισμό Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου και τον Δήμο Ασπροπύργου για την πετυχημένη συνδιοργάνωση της Γιορτής street Handball.
Οι προπονήσεις του συλλόγου, διεξάγονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τσόκας», ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά το άθλημα της χειροσφαίρισης.
Με τη εγγραφή των παιδιών δίδεται ΔΩΡΕΑΝ σετ προπόνησης!
Οι ώρες προπονήσεως αναλόγως ηλικίας:
Δευτέρα:16:00-18:00
Τρίτη: 16:00-18:00
Τετάρτη: 17:00-21:00
Πέμπτη:16:00-19:00
Σάββατο:09:00-12:00
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6984235760.


No comments