Δρανόβαλης: «Ελπίζουμε σε αξιοπρεπή πορεία…» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δρανόβαλης: «Ελπίζουμε σε αξιοπρεπή πορεία…»



Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα λάβει μέρος στην Α1 Γυναικών ο ΑΟ Προσοτσάνης, ο προπονητής του οποίου, Πέτρος Δρανόβαλης, δήλωσε στο greekhandball.com ενόψει της νέας σεζόν: «Ελπίζουμε σε μία αξιοπρεπή πορεία στην Α1 Γυναικών, στόχος μας είναι οι εμπειρίες. Είχαν ωριμάσει οι συνθήκες, για να ανέβουμε κατηγορία και το πετύχαμε. Θέλαμε να κάνουμε το άλμα. Πλέον, δίνεται έξτρα κίνητρο στα παιδιά». Όσο για το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των αθλητριών είναι μικρός, είπε: «Οι περισσότερες παίκτριές μας πηγαίνουν δευτέρα-τρίτη λυκείου και αυτό είναι κάτι που μας ανησυχεί και θα πρέπει να διαχειριστούμε».
Ο ΑΟ Προσοτσάνης έχει αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή την Κόρα Πανδώρα, ενώ από δανεισμό έχουν επιστρέψει οι Μαρία Λαζαρίδου, Μαρία Παύλου, Μαρία Σεβδίλη, Φωτεινή Καρρά.
Για το Σαββατοκύριακο, έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά με την βουλγαρική, Βελίκο Τέρνοβο, τα οποία θα είναι τα πρώτα για την ομάδα της Προσοτσάνης, αφού η προετοιμασία της ξεκίνησε τέλη Αυγούστου. Αναμένεται να ακολουθήσουν, πάντως, ακόμα πέντε ή έξι.


No comments