Νίκολα Καράμπατιτς: Δεν θα έχουμε καλύτερη απόδοση παίζοντας 70 παιχνίδια σε μία σεζόν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκολα Καράμπατιτς: Δεν θα έχουμε καλύτερη απόδοση παίζοντας 70 παιχνίδια σε μία σεζόν




Eνδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο έμπειρος πλέι μέικερ, Νίκολα Καράμπατιτς, στην διαδικτυακή έκδοση του μεγαλύτερου περιοδικού της Γερμανίας, Handball Woche. Ο 35χρονος άσσος υποστήριξε ότι ο μεγάλος αριθμός παιχνιδιών σε μια αγωνιστική περίοδο, δεν θα κάνουν το χάντμπολ πιο ελκυστικό για το κοινό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Οι επικεφαλής του αθλήματος σκέφτονται: όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο πιο πολύ ενδιαφέρεται το κοινό για το χάντμπολ. Ωστόσο διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το εάν αυτή είναι η λύση. Η απόδοση μας δεν θα βελτιωθεί εάν δίνουμε 70 παιχνίδια κάθε χρόνο».

Ο παίχτης της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση μεταξύ παικτών και Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Νωρίτερα, ο συμπαίχτης του Mikkel Hansen ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πωτάθλημα του 2021, που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο.

Την ίδια στιγμή όλο και εντείνονται οι αντιδράσεις παικτών για τον μεγάλο όγκο παιχνιδιών που καλούνται να δώσουν, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
 Η καμπάνια #Don’tPlayThePlayers είναι μια πρωτοβουλία στην οποία συμμετέχουν Ευρωπαίοι παίκτες του χάντμπολ και κύριο στόχο έχει την μείωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα τα αιτήματα των παικτών της είναι:

-          -Περισσότερες ημέρες ξεκούρασης κατά τη διάρκεια των διεθνών πρωταθλημάτων και των προκριματικών για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
-          - Η επιμήκυνση του φάιναλ φορ στο Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών και γυναικών από 2 σε 3 ημέρες.
-         - Συμμετοχή των παικτών στον διάλογο με την Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ στη λήψη αποφάσεων.
-          -Συνάντηση των παικτών με τους προέδρους της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας  χάντμπολ.






No comments