"Κάθε αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο του και ξεχωριστά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Κάθε αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο του και ξεχωριστά"



Στο Μουσείο της Ακρόπολης “χτυπούσε” χθές η καρδιά του ελληνικού χάντμπολ, όπου πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και οι βραβεύσεις των κορυφαίων για την σεζόν που τελείωσε.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια την 1η αγωνιστική (21-22/09) της Handball Premier 2019-20 θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν στην κλήρωση ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, ο ειδικός γραμματέας του Συλλόγου, κ. Ανδρέας Παπασταμάτης, ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος, κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης, ο έφορος του τμήματος, κ. Ηλίας Χατσίκας, o προπονητής, κ. Δημήτρης Δημητρούλιας, ο βοηθός προπονητή, κ. Αλέξης Αλβανός, και ο άσσος της ομάδας, Lars Jakobsen.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Για εμάς το Πρωτάθλημα περιλαμβάνει 22 διαφορετικούς αγώνες. Κάθε αγώνα θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο του και ξεχωριστά. Ξεκινάμε από μία δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν παραδοσιακό μας αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε την προετοιμασία μας για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος“.

Πριν την κλήρωση πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τους κορυφαίους της σεζόν 2018-19, με τον Lars Jakobsen να λαμβάνει το βραβείο του ως καλύτερος αριστερός ίντερ. Το βραβείο του έλαβε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας ως ο κορυφαίος προπονητής της Α1 Γυναικών, ενώ ξεχωριστή βράβευση έγινε στον Αλέξη Αλβανό για την προσφορά του στο ελληνικό χάντμπολ.

Πηγή: www.aek.gr

No comments