Δεύτερη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ανόρθωσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεύτερη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ανόρθωσης



Την ανωτερότητά του απέδειξε, για δεύτερη φορά, ο Ολυμπιακός επί της Ανόρθωσης, στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 28-16 των Κυπρίων, στο δεύτερο φιλικό των ομάδων. 

Οι Ερυθρόλευκοι, στο πρώτο μισάωρο, κινούνταν με ταχύτητα στην επίθεση και... πλήγωναν τους αντιπάλους τους με αντεπιθέσεις, ενώ η κυπριακή ομάδα είχε αργές επιστροφές και έκανε, αρκετές φορές, λανθασμένες επιλογές στην επίθεση. Το ημίχρονο έληξε 15-7 υπέρ των γηπεδούχων.

Το... μοτίβο του πρώτου μέρους δεν άλλαξε στο δεύτερο. Ο σαφώς πιο έτοιμος Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μία ομάδα που έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές, σε φιλικά, έως σήμερα. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα περιόρισαν τις απειλές προς την εστία τους, ενώ, στο δεύτερο ημίχρονο, ο γκολκίπερ, Τερλέτσκι, είχε κατεβάσει ρολά και έτσι πολλές προσπάθειες των φιλοξενούμενων έπεσαν στο... κενό. Ο αποτελεσματικός Ολυμπιακός κυριάρχησε της Ανόρθωσης, που είναι φανερό πως χρειάζεται χρόνο ακόμα.

*Πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του χάντμπολ της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου, έδωσε στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιλιμπάρη, μια φανέλα της κυπριακής ομάδας. 

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.greekhandball.com/2019/09/live_24.html?m=1

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 5-4, 9-4, 9-5, 10-6, 15-7 (ημ.), 19-9, 21-9, 22-11, 22-13, 24-16, 28-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Ξεκίνησαν οι): Τσιλιμπάρης, Μπογκούνοβιτς 3, Μάλλιος, Καρβάτσκι 1, Τζηράς 6, Νομικός, Αραπακόπουλος 5.

Και οι: Καραμπουρνιώτης 3, Μούγιτς 2, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Δεληχρήστος 1, Τινκίρ, Λιάπης 2, Μιχαηλίδης 2, Τσίλης 2.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ξεκίνησαν οι): Γεωργίου 2, Πάβλοβιτς 1, Πέντιτς, Ευσταθιάδης, Αργυρού Ι. 3, Αργυρού Χ. 3, Οικονόμου.

Και οι: Σάββα, Μιχαήλ 1, Χατζησάββα, Λεοντίου 1, Βογίνοβιτς 3, Χρυσάνθου, Ξενοφώντος, Φτερακίδης, Σανίν, Ιωάννου 2. 


No comments