Τελευταία νέα

Αποκλειστικό: Προσγειώνεται στην Ελλάδα για τον Αερωπό ο Βραζιλιάνος, ΚαουέΠαίκτης του Αερωπού Έδεσσας θα πρέπει να θεωρείται ο Καουέ Ερέρα ντε Ολιβέιρα. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος πίβοτ, με ύψος 1.87, έχει υπογράψει, σύμφωνα με πηγές του greekhandball.com, προσύμφωνο με την ομάδα και η άφιξή του στην χώρα μας αναμένεται αύριο στις 16:00. Ο Λατινοαμερικάνος «πέταξε» από την Βραζιλία στις ΗΠΑ και από εκεί στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, έχοντας ως τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη.
Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα ενσωματωθεί σύντομα στις προπονήσεις του Αερωπού. Ο Καουέ αγωνιζόταν στην πανεπιστημιακή ομάδα, Εσπορτέ Κλαμπ Πινιέιρος και ως μέλος της βραβεύτηκε το 2015 ως ο καλύτερος παίκτης του Πρωταθλήματος UNIP.
Αξιοσημείωτο είναι, επιπλέον, το γεγονός πως ο Καουέ έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον επίσης Βραζιλιάνο παίκτη του Ολυμπιακού, Πάτρικ Λέμος, από τον οποίο υπεύθυνοι του Αερωπού Έδεσσας ζήτησαν πληροφορίες, ώστε να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του Καουέ.

No comments