Τελευταία νέα

Η Πάτρα διαφημίζει το χαντμπολ
Η Πάτρα συμμετέχει στις εκδηλώσεις που γίνονται ανά την Ελλάδα για τα 40 χρόνια των γενεθλίων της χειροσφαίρισης στη χώρα μας.

Η ΕΑΠ/ΟΧΕ με τον προπονητή ανάπτυξης Γιάννη Παπαγιαννόπουλου, σε συνεργασία με το ΠΕΑΚ Πάτρας και τις ομάδες της πόλης Ακαδημία των Σπορ, Ολυμπιακό Πατρών και Ελπίδες θα γιορτάσουν για ένα τριήμερο στα γήπεδα του ΠΕΑΚ με διάφορες εκδηλώσεις και παιχνίδια χάντμπολ για οποιονδήποτε θέλει να μάθει και να γνωρίσει τα μυστικά του αθλήματος.

Οι προπονητές των ομάδων θα διδάξουν την χειροσφαίριση σε όσους προσέλθουν.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 27/9/19, Παρασκευή 9:30π.μ. έως 13:00 κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι, 28/9/19, Σάββατο 9.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. Beach handball στο γήπεδο άμμου του ΠΕΑΚ και την 29/9/19, Κυριακή 9.30 π.μ. έως 12.00 π.μ. κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:

΄΄ Η Πάτρα δίνει το παρόν στην Ελληνική χειροσφαίριση για 39 συνεχή χρόνια και έχει την δική της ιδιαίτερη θέση στον αθλητικό χάρτη του αθλήματος στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ελλάδος και 4 κύπελλα Ελλάδος και μάλιστα είναι το πρώτο ομαδικό άθλημα στην Αχαΐα που έχει κατακτήσει τόσους πολλούς τίτλους. Δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από μια τέτοια γιορτή. Όσον αφορά τους συμμετέχοντες το μόνον που θα χρειαστούν, είναι ότι θα πρέπει να προσέλθουν στα γήπεδα με αθλητικά ρούχα και πολύ διάθεση για γνωριμία με το χάντμπολ ΄΄.

Επίσης, ειδικό τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη της Νάουσας το τριήμερο 4, 5, 6 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του δήμου Νάουσας με την συμμετοχή ομάδων παμπαίδων Α΄, παίδων και ανδρών της Ακαδημίας των Σπορ με τον Ζαφειράκη Νάουσας και των ΓΑΣ Κιλκίς.

Οι δύο αναπτυξιακοί προπονητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ Χρήστος Δεληχρήστος (Δυτικής Μακεδονίας) και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος (Πελοποννήσου- Λουτρακίου ) θα κάνουν πράξη για πρώτη φορά, μετά από χρόνια δια μέσω του τουρνουά που έχει ενταχθεί στον εορτασμό των γενεθλίων των 40 χρόνων της χειροσφαίρισης στην Ελλάδα, την γνωριμία αθλητών της βορείου και νοτίου Ελλάδος οι οποίοι αγωνιστικά δεν έρχονται σε επαφή μιας και ανήκουν σε διαφορετικές Ενώσεις.


Σε κοινή τους δήλωση οι παραπάνω αναπτυξιακοί προπονητές τονίζουν: "Εχει πάρα πολλά χρόνια να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά μιας και ομάδες από όλη την Ελλάδα συναντιούνται αγωνιστικά μόνον εάν έχουν την τύχη να περάσουν στις τελικές φάσεις πρωταθλημάτων υποδομών. Είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί στην ΕΑΠ/ΟΧΕ, καθώς, κοινή μας προσπάθεια είναι το άθλημα στα τμήματα υποδομών να προχωρά και να διδάσκεται ταυτόχρονα από κοινού, σε όλους τους αθλητές-τριες, σε όλα τα σημεία της χώρας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια που απαιτεί μεγάλο οικονομικό κόστος θα πετύχει προς όφελος των αθλητών και του αθλήματος".

No comments