ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε σεβασμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε σεβασμό»
Την δυσφορία του εξέφρασε ο ΠΑΟΚ, έξι ημέρες μετά την ήττα (20-23) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την, όπως υποστηρίζει, εις βάρος του διαιτησία. Ο Δικέφαλος του Βορρά εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαμαρτύρεται προς την ΟΧΕ και την ΚΕΔ τονίζοντας ότι αδικήθηκε κατάφωρα και παράλληλα υπογραμμίζει πως απαιτεί σεβασμό.
Ακολουθεί η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών άφησε ηθελημένα έξι μέρες μετά τον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier, προκειμένου να καταλαγιάσει το αίσθημα αδικίας και η δυσφορία, η οποία διακατέχει το σωματείο μας.
Απευθυνόμαστε διά της παρούσης ανοικτής επιστολής τόσο στην ΟΧΕ όσο και στην ΚΕΔ, στους οποίους -εφ' όσον μας ζητηθεί- μπορούμε να διαθέσουμε το βίντεο με επίμαχες φάσεις του αγώνα στις οποίες το σωματείο μας αδικήθηκε κατάφωρα.
Συμφωνούμε και ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας μας, Θόδωρου Πετρίδη, ο οποίος μετά τον αγώνα, στις δηλώσεις του, είπε τα αυτονόητα.
Κύριοι της ΟΧΕ και κύριοι της ΚΕΔ, ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως δε ζητάει καμία προστασία και καμία μεροληπτική στάση υπέρ του. Δεν ανέχεται όμως να εμπαίζεται και κάποιοι κύριοι να «κλέβουν» τον ιδρώτα των αθλητών μας.
Απαιτούμε σεβασμό προς το άθλημα, σεβασμό προς τους φιλάθλους, σεβασμό προς τον ιδρώτα των αθλητών και σεβασμό προς το σωματείο του ΠΑΟΚ, το οποίο από την στιγμή που ασχολήθηκε με το ανδρικό και γυναικείο χάντμπολ, συνέβαλε στην αναβάθμισή του.
Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε στο μέλλον, αν και ο σοφός λαός λέει «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».

No comments