Υπάρχει ελπίδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπάρχει ελπίδα !


Και οι 7 είναι ωραίοι...

Ελπιδοφόροι και πολλά υποσχόμενοι, οι 7 ΄΄βενιαμίν΄΄, παιδιά από 16 έως 18 ετών, που έπαιξαν στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier και σκόραραν, έφεραν χαμόγελα, ακόμα και σε ήττες.


Γιατί, όταν παίζει ένα παιδί, πάντα υπάρχει κέρδος, σε κάθε άθλημα. Αρκεί να μη λείψει η υπομονή...

Η επτάδα της πρεμιέρας, όπως την κατέγραψε το greekhandball.com, με βάση τις συμμετοχές και τα γκολ των μικρότερων σε ηλικία παικτών, όπως αποτυπώθηκαν στα φύλλα αγώνα, αφορά με αλφαβητική σειρά τους εξής :



ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ( Αρης Νικαίας ) : Γεννήθηκε στις 11/8/2001. Παιδί των Ακαδημιών του Αρη Νικαίας. Πίβοτ. Θέλει να μείνει στον χώρο και θα ξεκινήσει σπουδές ώστε να γίνει προπονητής. Εβαλε 2 γκολ με τον Φαίακα.



ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ( Δούκας ) : Γεννήθηκε στις 2/1/2002. Μαθητής της Γ΄Λυκείου. Θέλει να συνδυάσει το χαντμπολ με τις σπουδές του. Είναι για 3η χρονιά στον Δούκα, μετά την μεταγραφή του από τον Πανελλήνιο. Αγωνίζεται ως ίντερ. Εκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία, με 5 γκολ σε βάρος του Φιλίππου.



ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ ( Δούκας ) : Γεννήθηκε στις 8/1/2001. Ξεχώρισε ως ίντερ στον Φοίβο Συκεών και το καλοκαίρι, μετά την μετακίνηση του στην Αθήνα για σπουδές στο Πολυτεχνείο, εντάχθηκε στη δύναμη του Δούκα. Εχασε πέρσι τον πατέρα του, Θανάση, άνθρωπο με τεράστια προσφορά ως προπονητής στο χαντμπολ, που έσβησε σε ηλικία 54 ετών από καρδιακή ανακοπή. Σκόραρε 7 φορές απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ( Φίλιππος Βέροιας ) : Γεννήθηκε στις 3/9/2001 και προέρχεται από την Ακαδημία του Φίλιππου Βέροιας. Δίμετρος ίντερ. Σημείωσε 1 γκολ για την ομάδα του κόντρα στον Δούκα.



ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ( Δράμα ) : Γεννήθηκε στις 28/1/2002, μαθητής της Γ΄Λυκείου, με ενδιαφέρον για σπουδές Οικονομικών Επιστημών. Αγωνίζεται ως ίντερ και εξτρέμ. Ανήκε στην Προσοτσάνη, με την οποία αγωνιζόταν τόσο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, όσο ασφαλώς και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πήγε το καλοκαίρι στην Δράμα και στο ντεμπούτο του στην Handball Premier πέτυχε 1 γκολ, απέναντι στον Αερωπό.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗΣ ( Δούκας ) : Γεννήθηκε στις 15/10/2003. Ο πιο μικρός σε ηλικία παίκτης που χρησιμοποιήθηκε στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εξτρέμ, με 2 γκολ στο ενεργητικό του στην Βέροια, στο ματς με τον Φίλιππο. Γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του Δούκα, πρώτη συμμετοχή στην Handball Premier.



ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ( Φίλιππος Βέροιας ) : Γεννήθηκε στις 25/2/2002. Μαθητής της Γ΄Λυκείου, με στόχο να περάσει στο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης έχει από μικρό στην ομάδα τον Τζωρτζίνη, που του οφείλει την εξέλιξη του. Εξτρέμ και ίντερ που σκόραρε 2 φορές για τον Φίλιππο, στην εστία του Δούκα.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής ( της Κ-17 ) ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ερωτηθείς από το greekhandball.com, για την παρουσία των νεαρών παικτών στις συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επεσήμανε : ΄΄ Μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό το γεγονός. Είναι καλό να βλέπουμε νέους αθλητές στο γήπεδο, να διεκδικούν θέση και όταν αξίζουν να την παίρνουν. Ταλέντο υπάρχει, χρειάζεται δουλειά, εμπιστοσύνη και υπομονή΄΄.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments