Η καλύτερη επτάδα της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καλύτερη επτάδα της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier



Η συντακτική ομάδα του greekhandball.com, προσμετρώντας την απόδοση των παικτών που αγωνίσθηκαν στην πρεμιέρα της Handball Premier, την σημασία του αποτελέσματος που διαμορφώθηκε με την δική τους συμβολή και τις ιδιαιτερότητες των αγώνων, επέλεξε την ιδανική 7άδα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαφορετικές απόψεις, ασφαλώς, θα υπάρχουν, ωστόσο, σε κάθε αγωνιστική, θα κάνουμε προσπάθεια ώστε να λειτουργούμε με δημοσιογραφικό κριτήριο, με προσοχή προς όλες τις ομάδες.

Η ιδανική 7άδα της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier:

Τερματοφύλακας : Ματίγια Σπίκιτς ( Ολυμπιακός )
Ο Κροάτης τερματοφύλακας, που γεννήθηκε στις 3/4/1996, ήταν καταπληκτικός απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας, με ποσοστό 65% στις αποκρούσεις ( 17/26 ) και βοήθησε αποφασιστικά ώστε να φθάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη με το παθητικό ρεκόρ των, μόλις, 9 τερμάτων.

Αριστερός εξτρέμ: Φώτης Μισαηλίδης ( Αερωπός )
Εξαιρετική εμφάνιση και 5 γκολ από τον 27χρονο ( 7/1/1992 ) παίκτη, ο οποίος, παίζοντας ως αριστερό ξτρέμ, ήταν ο καλύτερος σε απόδοση για την ομάδα του, στη νίκη της στη Δράμα.

Αριστερός ίντερ: Σπύρος Χερουβείμ ( Φαίακας )
Ιστορική σε σημασία νίκη αυτή του Φαίακα επί του Αρη, με τον ύψους 2.02 μ. παίκτη ( γεννημένο στις 6/11/1994 ) να οδηγεί την νησιωτική ομάδα με όμορφες προσπάθειες και 6 γκολ, στην επικράτηση της.

Πλέι Μέηκερ: Γιάννης Χαντέλης ( Διομήδης )
Εάν υπήρχε Mvp της αγωνιστικής, αυτός θα ήταν ο παίκτης του Διομήδη, ο οποίος έβαλε 12 γκολ στην εκτός έδρας επιτυχία σε βάρος της Πυλαίας. Ο Χαντέλης ( που γεννήθηκε στις 28/11/1994 ), έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ως πλέι μέηκερ και στην επανάληψη ως αριστερός ίντερ, οδηγώντας στην ανατροπή και στη νίκη της ομάδας του.

Δεξιός ίντερ: Μαρίν Μπουνέτα ( ΑΕΚ )
Η ώριμη και αποφασιστική παρουσία του Κροάτη παίκτη στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της Νεάπολης, οδήγησε στη νίκη την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Μπουνέτα (γεννημένος στις 9/7/1995) λειτούργησε ως καταλύτης της επιτυχίας για την Ενωση, έχοντας 5 γκολ στο ενεργητικό του, παίζοντας ταυτόχρονα πολύ καλή άμυνα.

Δεξιός εξτρέμ: Δημήτρης Τζηράς ( Ολυμπιακός )
Σταθερή αξία ο 28χρονος ( 5/4/1991 ) παίκτης των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων, με 5 γκολ και πολύ καλές επιλογές, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφατική σε σκορ, νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα.

Πίβοτ: Πλάθα Χιμένεθ ( ΑΕΚ )
Ασταμάτητος στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο Ισπανός παίκτης, έβαλε 2 γκολ, αλλά, κυρίως κέρδισε μονομαχίες και πέναλτι και δίλεπτες αποβολές, αποτελώντας ιδανικό στήριγμα για την ομάδα του, με πάθος και δυναμισμό. Σπουδαία εμφάνιση στο ντεμπούτο του 25χρονου (10/1/1994 ) παίκτη που ήρθε από την Μπουντεσλίγκα όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια σε Φούχσε Μπερλίν και Μαγδεμβούργο.

No comments