Ενίσχυση με Κεσίδη, Ιωαννίδη και Μπαλτατζή για ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενίσχυση με Κεσίδη, Ιωαννίδη και Μπαλτατζή για ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ ανακοίνωσε την απόκτηση των Κεσίδη από τον Αερωπό, Ιωαννίδη από ΧΑΝΘ και Μπαλτατζή από Φίλιππο Βέροιας. Σε δηλώσεις τους οι αθλητές στην επίσιμη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφεραν:

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ομάδας, δήλωσε χαρούμενος, ευχαρίστησε τη διοίκηση ενώ όπως ο ίδιος είπε «σημαντικό είναι ότι όλοι οι φίλοι μου είναι ΠΑΟΚτσήδες και ανυπομονούν να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τον Έφορο κ. Γρηγόρη Πετρίδη, καθώς και τους προπονητές της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σημαντικό για μένα είναι ότι όλοι μου οι φίλοι είναι ΠΑΟΚτσήδες και ανυπομονούν να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο. Εύχομαι μία χρονιά, ανταγωνιστική, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς», είπε συγκεκριμένα ο Μανώλης Ιωαννίδης.

«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας για την ολοκλήρωση της μετακίνησης μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέρος του τεράστιου σωματείου του ΠΑΟΚ και από πλευράς μου θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους, που έχει θέσει. Εύχομαι μία καλή χρονιά για όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς» ανέφερε ο Χάρης Μπαλτατζής

No comments