Μπούνας και του χρόνου στον πάγκο του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας και του χρόνου στον πάγκο του ΔούκαΣτον πάγκο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα θα καθίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Κωστής Μπούνας.

Λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασία τους με τους «μπλε» στις δηλώσεις του στο ased.gr ο Κωστής Μπούνας επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Μετά την ολοκλήρωση της διετούς συμφωνίας μας, αποφασίσαμε με τη διοίκηση του Συλλόγου να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για ακόμα ένα χρόνο. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ του Α.Σ.ΕΔ. – κυρίους Βάτη, Αλεξίου και Χατσατουριάν – για την εμπιστοσύνη τους και την πρόταση ανανέωσης. Η κοινή μας προσπάθεια αυτά τα δυο χρόνια και η άριστη επικοινωνία μεταξύ μας συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Με αφετηρία την ανανέωση της συνεργασίας μας ξεκινάμε μια καινούρια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερων απαιτήσεων σε σχέση με το περσινό. Σε αυτήν την προσπάθεια καλώ προσωπικά όλους τους παλιότερους συντελεστές – παίκτες, προπονητές, διοικητικούς παράγοντες, γονείς αθλητών – να έρθουν κοντά μας και να βοηθήσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Το τμήμα χάντμπολ δεν είναι προσωποκεντρικό και τα αποτελέσματα αυτών των δυο ετών προήλθαν από ομαδική δουλειά. Με αυτό το σκεπτικό οφείλουμε να συνεχίσουμε και να «μεγαλώσουμε» ακόμα περισσότερο την οικογένεια χάντμπολ του ΑΣΕΔ».

No comments