Ο Αλεξίου Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός στον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αλεξίου Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός στον Δούκα



Το τμήμα Χάντμπολ του Δούκα ανακοίνωσε την ανάθεση καθηκόντων Αναπληρωτή Γενικού Αρχηγού με αυξημένες αρμοδιότητες στην ανδρική ομάδα στον Κωνσταντίνο Αλεξίου.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στα διοικητικά της ομάδας η οποία σηματοδοτεί την διάθεση εμπλουτισμού αλλά και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού της – και σε επίπεδο διοίκησης – με τον Κωνσταντίνο Αλεξίου να αποτελεί την ιδανική επιλογή δίπλα στον κ. Θεόφιλο Βάτη, τον επί 22 χρόνια Γενικό Αρχηγό του τμήματος!

Ο τελευταίος, δήλωσε σχετικά: «Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του Κωστή είναι κάτι που δυναμώνει διοικητικά το τμήμα, φέρνει φρέσκιες ιδέες και νέα δυναμική… Χαίρομαι που η πρόταση μου έγινε ομόφωνα αποδεκτή καθώς ο ΑΣΕΔ έχει ανάγκη από νέα στελέχη που αγαπούν τον Σύλλογο, αδιαπραγμάτευτα και ανιδιοτελώς…»

Από την δική του πλευρά, ο νέος Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός του χαντμπολικού ΑΣΕΔ, δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια Δούκα για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να αναλάβω τα καθήκοντα του αναπληρωτή γενικού αρχηγού στο τμήμα του χάντμπολ. Ο ΑΣΕΔ είναι ένα ιστορικό σωματείο με μακρά παράδοση, συνέπεια και αξίες που συνάδουν απόλυτα με τα πιστεύω μου. Ο Σύλλογος έχει μάθει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έχοντας ως βασικό άξονα το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’. Συνεπώς το φορτίο που αναλαμβάνω είναι βαρύ, ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της εποχής, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες του συλλόγου. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, θα ήθελα να ζητήσω τη συνδρομή όλων όσων αγαπούν τον σύλλογο ώστε να συστρατευτούμε για να δούμε τον ΑΣΕΔ να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.»

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Είμαι βέβαιος ότι εφόσον λειτουργήσουμε σαν μία γροθιά από τους διοικούντες, τους εφόρους, τους προπονητές, τους γονείς των αθλητών μας, τους παλαίμαχους και κυρίως τους αθλητές μας, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί στον δρόμο μας. Στόχος μας είναι συνεχίσουμε την εξαιρετική λειτουργία των ακαδημιών προκειμένου να τροφοδοτήσουμε με ακόμα περισσότερα παιδιά την αντρική ομάδα. Ο ΑΣΕΔ αποτελεί σταθερό αιμοδότη της Εθνικής ομάδας και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Η ενδυνάμωση των μικρότερων ηλικιακών ομάδων αποτελεί πρωταρχικό μου στόχο, καθώς θεωρώ ότι αυτό θα μας επιφέρει στο μέλλον μεγάλες επιτυχίες. Τέλος, δεν μπορώ παρά να μηνευχαριστήσω τον Θεόφιλο Βάτη για την πρόταση του, έναν άνθρωπο με ήθος που έχει προσφέρει ανιδιοτελώς πάρα πολλά στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια…»

Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Αλεξίου για την ανάληψη του νέου του ρόλου και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!

No comments