Παραιτήθηκε ο Νίκος Γραμματικός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραιτήθηκε ο Νίκος Γραμματικός


Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ υπέβαλλε στη διοίκηση του Συλλόγου ο κ. Νίκος Γραμματικός.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Γραμματικού, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο κ. Γραμματικός έμεινε στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ για 2 χρόνια και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ΑΕΚ στους τελικούς των εγχώριων διοργανώσεων (Πρωτάθλημα Ελλάδος 2018, Πρωτάθλημα Ελλάδος 2019, Κύπελλο Ελλάδος 2019), αλλά και στην ευρωπαϊκή καταξίωση με μία συμμετοχή σε τελικούς (2018) και μία συμμετοχή σε ημιτελικούς (2019) του Challenge Cup.

Με τον Νίκο Γραμματικό η ΑΕΚ σημείωσε σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη συνολικά, 63 νίκες, 4 ισοπαλίες και 17 ήττες. Κατέχει πλέον τη δική του θέση στην Ιστορία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι την ομάδα χάντμπολ θα καθοδηγήσει στη συνέχεια των τελικών της Handball Premier ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, κ. Ανδρέας Τρουπής.

No comments