Σε άριστο κλίμα συναντήθηκαν ΟΧΕ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε άριστο κλίμα συναντήθηκαν ΟΧΕ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός



Άριστο κλίμα και αμοιβαία κατανόηση μεταξύ ΟΧΕ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας, κατανόησης και με γνώμονα την προάσπιση και πρόοδο του αθλήματος, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σύσκεψη για τους τελικούς της Handball Premier περιόδου 2018-2019.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιάννης Καρανάσος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σωτήρης Μίγκας, το μέλος της ΔΕΠ και Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος (Γενικός Αρχηγός), Μπάμπης Προδρομίδης (τιμ μάνατζερ) και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης (αθλητικός διευθυντής), Ηλίας Χατσίκας (τιμ μάνατζερ).

Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τους τελικούς και συγκεκριμένα θέματα οργανωτικά, αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, απονομών, διαιτησίας, επικοινωνίας και τηλεοπτικά.

Όλοι συμφώνησαν πως θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, τόσο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όσο και για την έξωθεν εικόνα του αθλήματος.

No comments