Πυλαία και Προσοτσάνη τις πρωτιές στο σχολικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πυλαία και Προσοτσάνη τις πρωτιές στο σχολικό



Tο 2ο ΓΕΛ Πυλαίας στα αγόρια και το ΓΕΛ Προσοτσάνης στα κορίτσια, αναδείχθηκαν Πρωταθλητές  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης Λυκείων που διεξήχθη στη Βέροια το διήμερο 9-10 Μαΐου.

Στα αγόρια, πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας, το οποίο κατακτά τον τίτλο για 4η συνεχόμενη χρονιά ενώ βρίσκεται στα μετάλλια για 5η. Στον τελικό επικράτησε του 4ου ΓΕΛ Νίκαιας με 25-20. Στην τρίτη θέση τερμάτισε το 2ο ΓΕΛ Άργους ενώ την 4η κατέκτησε το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας.

Το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα πήρε το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι, ενώ πολυτιμότερος πάικτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Λασκαρούδης από το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας.

Στην κατηγοριά των κοριτσιών, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το ΓΕΛ Προσοτσάνης καθώς νίκησε στον τελικό την Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας με 53-38. Την τρίτη θέση κατέλαβε το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας ενώ στην 4η θέση τερμάτισαν τα Εκπαιδευτήρια Ράπτου.

Το βραβείο του ευ αγωνίζεσθαι κατέκτησε η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου, ενώ πολυτιμότερη παίκτρια του Final 4 αναδείχθηκε η Σεβδίλη Αβραμίνα από το ΓΕΛ Προσοτσάνης.


No comments