"Εκπλητική χρονιά του Αερωπού– Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση - Είμαστε έτοιμοι για Ευρώπη" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Εκπλητική χρονιά του Αερωπού– Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση - Είμαστε έτοιμοι για Ευρώπη"

 

Με την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Handball Premier, ο εκπρόσωπος της Mandynamic, του επίσημου χορηγού του Αερωπού Έδεσσας, Γιώργος Γαϊσίδης, παρουσία και του Προέδρου του Δ.Σ. της ομάδας Μάκη Ρόμπη, δήλωσε : 

"Η ομάδα μας φέτος έκανε μια εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και μπήκε σφήνα ανάμεσα στους μεγάλους του αθλήματος και τους κοίταξε στα μάτια και αν δεν είχαμε και μερικά ατυχή σφυρίγματα από την διαιτησία τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για καθαρά ανθρώπινα λάθη, η ομάδα σίγουρα θα κατακτούσε την 4η θέση στην βαθμολογία που πιστεύω ότι δικαιωματικά μας ανήκει βάσει της δυναμικότητας, της ποιότητας και της αγωνιστικότητας της ομάδας. 

Η συμπαράσταση του κόσμου της πόλης ήταν εκπληκτική, πάντα το γήπεδο ήταν κατάμεστο και μάλιστα και από οικογένειες, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και δεν έγινε ποτέ το παραμικρό δυσάρεστο επεισόδιο. Εγώ προσωπικά παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της ομάδας και ενημερώνω τον πρόεδρό της MANDYNAMIC, κ. Πέτρο Νίκου, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας όποτε μπορεί παρευρίσκεται και ο ίδιος στους αγώνες της ομάδας και συμπαραστέκεται ηθικά και ενεργά στην ομάδα. 

Τα δύο τελευταία παιχνίδια με Νίκαια και Δούκα η εταιρία μας χορήγησε δωρεάν είσοδο για όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης και επιπλέον χορηγία για την μεγάλη νίκη επί του Δούκα. Όπως και πέρσι που η ομάδα αγωνίστηκε στην Ευρώπη έτσι και φέτος είμαστε έτοιμοι να συμπαρασταθούμε οικονομικά στην τυχόν έξοδο στην Ευρώπη με την κάλυψη όλων των εξόδων και του κόστους, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την μεγάλη προσπάθεια του προπονητικού τιμ της ομάδας, τους παίκτες και το Δ.Σ., στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια."

No comments