Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σήμερα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σήμερα



Η 21η και προτελευταία αγωνιστική της Handball Premier ανοίγει σήμερα τις πύλες της με ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 16:00 στο ΟΑΚΑ και ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την EΡΤSPORTS.

Είναι το πρώτο παιχνίδι του ελληνικού χάντμπολ που θα μεταδοθεί από το νέο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης που διαθέτει αμιγώς αθλητικό πρόγραμμα. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Τσάκωνας- Φωκίτης με παρατηρητή τον κ. Κυριακούλια

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί θα κρίνει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας για μία θέση στον τελικό.

Η ΑΕΚ βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ (36 έναντι 34) και θέλει νίκη η ισοπαλία για να «κλειδώσει» την 2η θέση, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά μόνο νίκη.

Από πλευράς ΑΕΚ θα απουσιάσει ο Νταρσουλάντ, ενώ για τον ΠΑΟΚ αμφίβολοι είναι οι Καραγκιοζόπουλος και Τσεσμετζίδης.

Δηλώσεις
Στάθης Ζαμπούνης (διεθνής εξτρέμ ΑΕΚ): «Η ομάδα καλείται να ξεπεράσει άμεσα το σοκ της απώλειας του κυπέλλου και της απαράδεκτης εμφάνισης. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και όλα τα μέλη της πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συνεχίσουμε δυναμικά στους επόμενους στόχους, ανεξάρτητα από το τι έγινε Σάββατο. Είναι σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την 2η θέση. Το παιχνίδι πρέπει να το δούμε σαν τελικό. Η ήττα της ΑΕΚ το Σάββατο πρέπει να μας βάλει σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μια εντελώς διαφορετική διαδικασία».

No comments