Παυλίδης και Σαράφης στον πάγκο του Φίλιππου Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παυλίδης και Σαράφης στον πάγκο του Φίλιππου Βέροιας


Ο Φίλιππος ανακοινώνει την επιστροφή του Τέο Παυλίδη και του Κύρου Σαράφη στον πάγκο της  αντρικής ομάδας χάντμπολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Τέο Παυλίδης επιστρέφει σπίτι του!!!!
Μαζί με τον Κύρο Σαράφη θα οδηγήσουν την αντρική ομάδα χάντμπολ του Φίλιππου ως το τέλος της σεζόν σ’αυτή την δύσκολη στιγμή που τους έχει ανάγκη ο ιστορικός μας σύλογος!!!

Μετά από επικοινωνία που είχαν με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φύκατα και τον γενικό γραμματέα Γρηγόρη Παπαϊωάννου, αποφασίστηκε να αντικαταστήσουν τον Ευθύμη Πιπελίδη, του οποίου η προσφορά ήταν πολύ μεγάλη, όμως προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην αντρική ομάδα, αλλά παραμένει στον σύλλογο ως προπονητής σε τμήματα υποδομής.

Ο Πρόεδρος του Φιλίππου αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Ευθύμη Πιπελίδη για την πολύτιμη προσφορά του δήλωσε:

Είμαι πολύ συγκινημένος που αυτή την δύσκολη στιγμή για την ιστορία της ομάδα μας, δύο μεγάλες δόξες του Φιλίππου και πετυχημένοι προπονητές, που δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν, έχοντας στο βιογραφικό τους τίτλους, τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στις υποδομές, δείχνουν την αγάπη και την αφοσίωση τους στην ομάδα, αναλαμβάνοντας να την βγάλουν από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!!!!"

No comments