Με Σάββα για την πρόκριση στο Euro 2020 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Σάββα για την πρόκριση στο Euro 2020


 Ταξίδι αστραπή στη Γερμανία πραγματοποίησαν ο σύμβουλος του ΔΣ της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής με το δίδυμο των ομοσπονδιακών προπονητών Γιάννη Αρβανίτη και Γιώργου Χαλκίδη.

Συγκεκριμένα η ελληνική αντιπροσωπεία βρέθηκε στο Ερλάνγκεν όπου παρακολούθησε τον αγώνα της HBL μεταξύ της ομόνυμης ομάδας με αντίπαλο τη Μίντεν στην οποία αγωνίζεται ο Σάββας Σάββας.

Στόχος του ταξιδιού ήταν να διερευνηθεί η πρόθεση του 22χρονου δραμινού περιφερειακού να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ανδρών, το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση του σε τελική φάση Euro, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η συζητήσεις είχαν θετικό αποτέλεσμα και ο Σάββας, εκτός απροόπτου, θα βρίσκεται στην αποστολή για τους κρίσιμους αγώνες με την Τουρκία, σε Κοζάνη (10/4) και Εσκισεχίρ (14/4).

Για την ιστορία, φαίνεται ότι η ελληνική αντιπροσωπεία έφερε γούρι στη Μίντεν, η οποία επικράτησε με 25-29, με τον Σάββα να πετυχαίνει 3 τέρματα σε ισάριθμες προσπάθειες. Με αυτή τη νίκη η Μίντεν ανέβηκε στην 10η θέση της Μπουντεσλίγκα, έχοντας 18 βαθμούς σε 20 αγώνες.

  

No comments