«Σερβίρει» γκολ με ευκολία και παραμένει από τους λίγους… ρομαντικούς… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Σερβίρει» γκολ με ευκολία και παραμένει από τους λίγους… ρομαντικούς…



Συνέχεια στα εβδομαδιαία αφιερώματα του ΑΣΕΔ, σε αθλητές της ανδρικής του ομάδας, που επιμελείται η επικεφαλής του γραφείου τύπου του συλλόγου Ρούλα Στίγκα. Σειρά την προηγούμενη εβδομάδα είχε το αφιέρωμα στον Κώστα Ντούνη. Αναλυτικά:


Το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Ντούνης βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Επαγγελματικές υποχρεώσεις ή χάντμπολ; Και μπορεί για κάποιους η απόφαση να είναι δύσκολη, όμως ο ίδιος φαίνεται ότι πήρε την πιο σωστή. Τα συνδυάζει άψογα και τα δύο!
Παρά το γεγονός ότι εργάζεται πολλές ώρες βρίσκει χρόνο για τις προπονήσεις της ομάδας του. Είναι πάντα μάχιμος ακόμα και εάν χρειαστεί να ταξιδέψει αυθημερόν για να αγωνιστεί σε ένα επίσημο παιχνίδι της Handball Premier και φέτος ήταν από τους παίκτες που μπήκαν μπροστάρηδες στην προσπάθεια που κάνει ο Δούκας.


Ο ρόλος του μέσα στο τερέν είναι καταλυτικός αφού αναλαμβάνει «ειδικό βάρος» σε κάθε παιχνίδι. Ο Κωστής Μπούνας τον εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια» ενώ πρόκειται για έναν αθλητή που παρά την αγωνιστική του άνοδο, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει σεμνός και ταπεινός.

«Σερβίρει» γκολ με αφοπλιστικό τρόπο και δικαίως είναι πρώτος στις ασίστ, καθώς έχει μοιράσει συνολικά 38 (2,7 μέσο όρο ανα παιχνίδι) στις 14 πρώτες αγωνιστικές της Handball Premier ενώ 38 (10/19 από τα 6μ. και 28/55 από τα 9μ.) είναι και τα τέρματα που έχει πετύχει μέχρι στιγμής.
Και αμυντικά, όμως, η προσφορά του είναι πολύτιμη και μαζί με τον Γιώργο Τόμπρο αποτελούν το “δίδυμο” των έμπειρων αθλητών στους οποίους έχει στηριχθεί η φετινή σεζόν.

Από τις ακαδημίες του Κορωπίου, ο Κώστας Ντούνης άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα του ΑΣΕΔ. Επτά χρόνια μετά και ο ίδιος νιώθει τον Δούκα δεύτερο «σπίτι» του και απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του.

No comments