Το τρίτο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το τρίτο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ



«Θα πάμε στη Νεάπολη για τη νίκη»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε πολλούς εύστοχους παίκτες στην περιφέρεια. Στην άμυνά μας είχαμε κάποια προβλήματα και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ με 16 γκολ όπως έγινε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Επειδή γνωρίζουμε από τέτοια παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαφορά των γκολ. Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό».

«Tα 8 γκολ είναι το λιγότερο που μπορούσαμε»Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές ήταν περισσότερο από ικανοποιητική. Πάλι ωστόσο κάναμε κάποια λάθη, ατομικά τα οποία στην προπόνηση προσπαθούμε να τα περιορίσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε μια διαφορά ακόμα πιο ξεκάθαρη για τον επαναληπτικό, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, νομίζω ότι τα 8 γκολ είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μεσολαβεί το παιχνίδι με την ομάδα της Έδεσσας και αφού πάρουμε τη νίκη, θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για τον επαναληπτικό όπου ξεκάθαρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό, γιατί είναι και μια πρόβα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος, εκτός από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».


«Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»
«Όλα μπορούν να αντιστραφούν, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το χίλια τοις εκατό των δυνάμεών μας. Δυστυχώς, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Χάθηκαν πολλά σουτ από τα 6 μέτρα, που τα μισά να έβρισκαν στόχο, θα είχαν μικρύνει τη διαφορά και τώρα θα μιλούσαμε από διαφορετικό σημείο. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών» ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Στέλιου Σεϊρεκίδη στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

No comments