“Πιστός στρατιώτης του ΑΣΕ Δούκα ο Τόμπρος” - greekhandball.com

Τελευταία νέα

“Πιστός στρατιώτης του ΑΣΕ Δούκα ο Τόμπρος”



Με ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα η Ρούλα Στίγκα από το γραφείο τύπου του ΑΣΕ Δούκα, αναφέρεται στον αρχηγό της ανδρικής ομάδας Γιώργο Τόμπρο, έναν δυναμικό αθλητή, αλλά κυρίως έναν εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπο, που η παρουσία του κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα. Αναλυτικά το αφιέρωμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕ Δούκα

προσφορά του αδιαμφισβήτητη, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που έχουν φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Ο λόγος για τον αρχηγό των “μπλε” Γιώργο Τόμπρο, που παραμένει διαχρονική αξία, αποδεικνύοντας σε κάθε παιχνίδι ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της αμυντικής λειτουργίας του ΑΣΕΔ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που κάθε προπονητής θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του. Δυναμικός, μαχητής, πιστός στις αγωνιστικές αρχές του και εξαιρετικός χαρακτήρας. Αθλητής πρότυπο για τα νεότερα παιδιά που βρίσκεται στην οικογένεια του Δούκα από πολύ μικρή ηλικία. Ο Γιώργος Τόμπρος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της αμυντικής γραμμής και είναι λογικό να είναι ο παίκτης από τον οποίο ξεκινά το στήσιμο της άμυνας σε κάθε αγώνα.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η προσφορά του στην ομάδα είναι πολύτιμη. Άλλωστε, ο αρχηγός των μπλε δεν είναι μόνο πολύ καλός αμυντικός αλλά είναι και πολύ καλός… κλέφτης. Αυτό μαρτυρούν και τα στατιστικά του που τον φέρνουν στην πρώτη θέση στα φάουλ (85 συνολικά με μέσο όρο 7,1 σε κάθε παιχνίδι) αλλά και στα κλεψίματα (16 συνολικά με μέσο όρο 1,3 σε κάθε παιχνίδι) καθώς η τεχνική του τον κάνει να ξεχωρίζει στο νευραλγκικό αυτό τομέα.

Δηλώνει “πιστός στρατιώτης του ΑΣΕΔ” και στα 31 του χρόνια παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στην… γραμμή. Η εμπειρία του είναι “θησαυρός” για τους μικρότερους αθλητές του Συλλόγου μας καθώς ο Γιώργος Τόμπρος είναι από τους παίκτες που έχουν σηκώσει κούπες με τον ΑΣΕΔ ενώ έχει πάρει “γεύση” και από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την αγωνιστική περίοδο 2008-2009."

No comments