Με πολλούς νέους κάτω των 18 ετών, ολοκληρώθηκε η σχολή του ΣΥΔΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με πολλούς νέους κάτω των 18 ετών, ολοκληρώθηκε η σχολή του ΣΥΔΧΑ



Ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτητών- Κρίτων που πραγματοποίησε ο ΣΥΔΧΑ, με τη συμμετοχή 28 ατόμων, εκ των οποίων οι 12 κάτω των 18 ετών.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του συνδέσμου Δημήτρης Τσάκωνας είπε: "Σας καλωσορίζουμε στη Σχολή μας. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσέλευση και τη συμμετοχή σας. Βλέπω ανάμεσα σας αρκετά νέα παιδιά και χαίρομαι ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που δείξατε. Ευελπιστώ να σα; μυήσουμε στο χώρο της διαιτησίας ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος κι συναρπαστικός. Σίγουρα σε τρεις μέρες δεν μπορείτε να μάθετε τα πάντα απλά θα πάρετε τη βάση και στη συνέχεια θα είμαστε κοντά σας με συνεχή επιμόρφωση να σας κάνουμε καλούς διαιτητές. Είναι τιμή μας που θα σας διδάξει ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ και Διεθνής λέκτορας κυρίος Μιγκας ο οποίος υπήρξε και κορυφαίος παγκόσμιος Διαιτητής"

Στη συνεχεία το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ ο οποίος ανέφερε : "Είμαι ευχαριστημένος με τη παρουσία νέων παιδιών στο σεμινάριο. Χαίρομαι γιατί και εγώ ξεκίνησα από την ηλικία των 25 ετών και έφτασα στην ελίτ της Ευρώπης. Η διαιτησία χρειάζεται ανανέωση και νέους σε ηλικία διαιτητές. Ευελπιστώ σύντομα να σας έχουμε κοντά μας. Ο κόσμος της διαιτησίας είναι συναρπαστικός αξίζει να το δοκιμάσετε "

Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης είπε: "Χαίρομαι που βλέπω πολλά άτομα στο σεμινάριο και είσαστε σε καλά χέρια γιατί όλοι εδώ έχουν δουλέψει για να φτάσουν εδώ που έφτασαν. Χρειαζόμαστε νέους διαιτητές και εσάς ειδικά. Σίγουρα ένας διαιτητής ακούει παρά πολλά σίγουρα υπάρχει δυσπιστία από τους έξω αλλά θα τα καταφέρετε. Είναι δύσκολο να είναι κάποιος διαιτητής αλλά είμαστε αισιόδοξοι"

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΧΑ κος Παπαϊωάννου δήλωσε "Καλως ήρθατε στο σεμινάριο. Είναι δύσκολο να είναι κάποιος διαιτητές. Με κάλυψαν οι προηγούμενοι ομιλητές αλλά έχω να τονίσω ότι πολλές φορές οι διαιτητές τα ακούνε από την εξέδρα αλλά ακόμα πιο πολλές φορές τα ακούνε σας αθλητές και από συναθλητές τους η αντιπάλους. Καλή επιτυχία σε όλους"

No comments