"Nα κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο και τη χρονιά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Nα κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο και τη χρονιά"

 

Nα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο 2018, θέλουν όλοι στο στρατόπεδο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Handball Premier βρίσκεται προ των πυλών με τον Κωστή Μπούνα και τους παίκτες του να ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη καθώς το Σάββατο (23/12) στις 6 το απόγευμα θα κοντραριστούν με τον ουραγό της βαθμολογίας, Φοίβο Συκεών.

Το Κύπελλο Ελλάδος και η ήττα από την ΑΕΚ έχει περάσει πλέον στο παρελθόν και όλοι στο «μπλε» στρατόπεδο έχουν εστιάσει πλέον στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς.

O Βασίλης Λιόλιος στις δηλώσεις του δίνει το σύνθημα της νίκης κόντρα στην ομάδα της Βορείου Ελλάδος. «Το Σάββατο μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στις Συκιές με αντίπαλο τον Φοίβο. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να μπορέσουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τη χρονιά. Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο Κύπελλο όμως αυτό δεν μας πτοεί σε καμία περίπτωση. Κόντρα στην ΑΕΚ, την περασμένη Τετάρτη, μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, βγάλαμε φάσεις και ήμασταν ανταγωνιστικοί ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη και στο δεύτερο όπου ήμασταν νωθροί και κάναμε αρκετά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ και πήρε την πρόκριση».

No comments