Νίκη για τον Ανδρέου. Ήττες για τους υπόλοιπους Έλληνες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για τον Ανδρέου. Ήττες για τους υπόλοιπους Έλληνες



Πολωνία Superliga
Για την 14η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία, η Πιοτρκοβάνιν του Ορφέα Ανδρέου, επικράτησε με 30-27εντός έδρας της Τσρομπρι Γκλογκοβ , με τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ να σκοράρει μια φορά. Η Πιοτρκοβάνιν ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και είναι πολύ κοντά να μπεί στα πλέι οφ.

Ρουμανία Liga Zimbrilor
Για την 13η αγωνιστική της Liga Zimbrilor η Σουτσεάβα ηττήθηκε εκτός έδρας με 32-20 από την Φοκσανι, με τον Έλληνα δεξιό ίντερ να μην σκοράρει. Η Σουτσεάβα βρίσκεται 11η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Γαλλία Proligue
Για την 12η αγωνιστική της Proligue στη Γαλλία, η Γκρενόμπλ του Γρηγόρη Ιωάννου, ηττήθηκε με 30-21 από την Κρετέιγ. Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 4 τέρματα. Η Γκρενόμπλ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Γερμανία 2 BL
Εντός έδρας ήττα για την Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου που για την 17η αγωνιστική της 2 BL ηττήθηκε με 23-28 από την πρωτοπόρο Κόμπουργκ. Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε 4 τέρματα. Η Χαμ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Ιταλία Α1
Για την 3η αγωνιστική της Α1 Ιταλίας, η Γκαέτα του Μούγιτς ηττήθηκε εντός έδρας από την Κονβερσάνο, με 26-32 με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 4 τέρματα. Η Γκαέτα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Βέλγιο-Ολλανδία Bene League
Την ήττα με 30-38 από την Αχίλες Μποχολτ για την 12η αγωνιστική τη Μπένε Λίγκ, γνώρισε η Τονγκερεν του Λευτέρη Σεϊρεκίδη

No comments