"Να βγάλουμε αντίδραση στο ματς με τον Φίλιππο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Να βγάλουμε αντίδραση στο ματς με τον Φίλιππο"




Όλα είναι έτοιμα στον BIANCO ΜΟΝΤΕ ΔΡΑΜΑ 1986 για να υποδεχθεί τον Φίλιππο Βέροιας. Όλη την εβδομάδα η Δραμινή ομάδα δούλεψε σκληρά και ελπίζει ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα φτάσει στην πολυπόθητη και πολύ σημαντική νίκη.
Ο Σάκης Βαλαβάνης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με τον Χαϊτίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, αλλά όλοι πιστεύουν ότι θα είναι παρών στο παιχνίδι. Ο Κουρουτζίδης πρόκειται να έρθει από την Αθήνα για μια ακόμα φορά, αφού η απόσπαση του στην Δράμα δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.
Για το κρίσιμο παιχνίδι, ο Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε:
"Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Φίλιππο Βέροιας. Μια δυνατή και μαχητική ομάδα. Ερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στον ΠΑΟΚ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση σε αυτό το ματς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα αυτές τις δύο εβδομάδες, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και να στοχεύσουμε σωστά στις αδυναμίες του Φίλιππου, για να πάρουμε στο τέλος τους δύο σημαντικούς βαθμούς. Πρέπει να παίξουμε και με πάθος αλλά και έξυπνα. Θέλουμε τους Δραμινούς όλους δίπλα μας. Παίζουμε για την πόλη μας."

No comments