Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Δούκα στον Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Δούκα στον Διομήδη



Ένα ακόμα ντέρμπι για τον Διομήδη, που αύριο στις 17:00 στο Δαϊς, αντιμετωπίζει σε ενα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, την ομάδα του Δούκα. Οι παίχτες του Χρηστου Δημήτρουλα, μετά τη νίκη στην Πυλαία και τον βαθμό με την ΑΕΚ, θέλουν να συνεχίσουν την αγωνιστική τους άνοδο, κάτι που επισημαίνουν οι Νίκος Τότος και Ερέκλε Αρσενασβίλι στις δηλώσεις τους για το παιχνίδι. 

Ο Νίκος Τότος αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι δήλωσε: «Προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα, πράγμα το οποίο έχει βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με νεανικό ρόστερ, που φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Από τη μεριά μας, εμείς πρέπει να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και πιστεύω πως αυτό θα μας δώσει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την πλευρά του ο Γεωργιανός πίβοτ Ερέκλε Αρσενασβίλι τόνισε: « Η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα, πράγμα που μας δίνει έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι στον Δούκα. Τώρα είναι η ευκαιρία μας να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πορευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι την διακοπή των γιορτών. Το ματς του Σαββάτου δεν θα είναι εύκολο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά, χωρίς λάθη και με δυνατή άμυνα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι να καταλήξει με δική μας νίκη».

No comments