Κόντρα στον Διομήδη ξεκινά ο μήνας καθοριστικών αναμετρήσεων για τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κόντρα στον Διομήδη ξεκινά ο μήνας καθοριστικών αναμετρήσεων για τον Δούκα

 

Μήνας καθοριστικών αναμετρήσεων είναι ο Δεκέμβριος για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Ο Κωστής Μπούνας και οι παίκτες του, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές, θα δώσουν τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια στα οποία χρειάζονται την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των συνδιεκδηκητων.
Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι εντός έδρας με τον Δούκα να παίζει με τον Διομήδη και τον Αερωπό Έδεσσας ενώ η τρίτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων να αντιμετωπίζει τον Φοίβο Συκεών.


Η αρχή λοιπόν γίνεται το προσεχές Σάββατο όπου ο Γιώργος Τόμπρος και οι συμπαίκτες του θα κοντραριστούν με το συγκρότημα από το Άργος και στοχεύουν μόνο στην κατάκτηση των δύο πολύτιμων βαθμών.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στα λόγια του προπονητή της ομάδας, Κωστή Μπούνα ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο ματς: “ Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, τόσο σε αγωνιστική φιλοσοφία όσο και σε τακτικά επιμέρους στοιχεία σε άμυνα και επίθεση. Προφανώς και υπάρχουν πλεονεκτήματα από αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, τα οποία και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε, αλλά υπάρχουν και αδυναμίες στις οποίες θα στοχεύσουμε. Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρα από τη διάθεση και το πάθος που τα θεωρώ δεδομένα, ιδιαίτερο ρόλο θα παίξουν οι τακτικές επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα και θέλουμε μέσα στην έδρα μας να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει χαρακτήρας τελικού, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος” και συνέχισε καλώντας τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο

“Προσκαλούμε ολους τους φίλους που στηρίζουν φέτος την ομάδα να βρεθούν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν για ακόμα μια φορά . Περιμένουμε ένα γεμάτο Δαϊς, με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούμε με αποτελεσματικότητα στη δύσκολη αναμέτρηση”.




No comments