Λαμπρή εκδήλωση της ΑΕΚ - Προανήγγειλε ιδιόκτητο κλειστό ο Σταμάτης Παπασταμάτης (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λαμπρή εκδήλωση της ΑΕΚ - Προανήγγειλε ιδιόκτητο κλειστό ο Σταμάτης Παπασταμάτης (φωτό)



Συγκινητικές στιγμές και οικογενειακό κλίμα στην εκδήλωση της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για την βράβευση των προσωπικοτήτων που έχουν προσφέρει στο τμήμα

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Λεοντείου Λυκείου στα Πατήσια, γιόρτασε μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, με σκοπό να τιμηθούν και να βραβευτούν προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στο τμήμα της Ένωσης.. Παράλληλα παραβρέθηκε η φετινή ομάδα μαζί με όλα τα παιδιά των ακαδημιών του «Δικεφάλου». Μια σπουδαία εκδήλωση στην οποία βραβεύθηκε η ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ την περίοδο 2013-14.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Λεόντειου o Σταμάτης Παπασταμάτης έκανε τον δικό του απολογισμό και ανέβασε κι άλλο τον πήχη για τα επόμενα χρόνια, αποκαλύπτοντας πως έχει βρεθεί χώρος για να φτιαχτεί γήπεδο χάντμπολ που θα στεγαστούν και οι ομάδες βόλεϊ της Ερασιτεχνικής! Κάτι που αναμένεται να… εκτοξεύσει τα τμήματα χάντμπολ και βόλεϊ καθώς και τις Ακαδημίες τους!

Ο ισχυρός άντρας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ,αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση έκανε μια αναδρομή από την ημέρα που ανέλαβε το χάντμπολ, τονίζοντας: «Δεν ήξερα πολλά για το χάντμπολ. Εγώ νεαρός έπαιζα βόλεϊ και είχα δοκιμαστεί στην ΑΕΚ. Το μόνο που ήξερα από το χάντμπολ ήταν ότι ήταν τμήμα της ΑΕΚ. Και γνώριζα μόνο ότι πρωταγωνιστούσε και είχε μορφές όπως τον Μπακαούκα τον Τσαούση τον Αλβανό τον Παπαδόπουλο και τον κόουτς Αρβανίτη

Η ΑΕΚ απέκτησε σοβαρότητα, δύναμη σε όλους τους τομείς, αλλά και τον σεβασμό των αντιπάλων τους. Οι αντίπαλοι θα μας σέβονται αλλά και θα μας φοβούνται και σας δίνω τον λόγο μου γι αυτό».  Η ΑΕΚ είναι σήμερα ένας υγιής οργανισμός ένα σωστό σωματείο. Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα δείτε ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι απίστευτο. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, έρχονται.». Ο Σταμάτης Παπασταμάτης αποκάλυψε πως «έχουμε βρει έναν μεγάλο χώρο για να φτιαχτεί γήπεδο χάντμπολ που θα στεγαστούν κ οι ομάδες βόλεϊ της Ερασιτεχνικής». Οι εξελίξεις μάλιστα αναμένεται να προχωρήσουν μέχρι τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τη βραδιά άνοιξε ένα συγκινητικό βίντεο που αναφερόταν στη δημιουργία της ΑΕΚ! Έπειτα το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, κάνοντας μία αναδρομή στην ιστορία της ομάδας.

Ακολούθησε το βίντεο, με την περσινή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και ένα βήμα πριν να γράψει ιστορία με την κατάκτηση της πρώτης της ευρωπαϊκής κούπας.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε η Ένωση να «βγάλει» παίκτες από τις Ακαδημίες και τόνισε ότι προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Προς το τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα βίντεο από τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» τη σεζόν 2012-2013, στην οποία η ΑΕΚ έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του νταμπλ.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους παίκτες, οι οποίοι επισήμαναν ότι η ΑΕΚ πλέον, έχει μια διοίκηση που εμπνέει εμπιστοσύνη και τόνισαν πως χαίρονται που στήριξαν το τμήμα στα δύσκολα, ώστε τώρα να απολαμβάνει την ηρεμία που του αξίζει, με στόχο να φτάσει στην κορυφή, όπως έκαναν και οι ίδιοι! Να σημειωθεί πως τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο πρώην προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Αρβανίτης, ο βοηθός του, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιστορικός αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας, όπως και οι Φάνης Τσαούσης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Καφφάτος, Γιώργος Βακάλης, Γιώργος Ασαρίδης, Σπύρος Μπαλωμένος, Αλέξης Αλβανός, Παναγιώτης Νικολαϊδης, Μάρκος Οικονόμου, Τάσος Παπαδιονυσίου, Κώστας Γιαννόπουλος, Θάνος Συγγάρης, Σάββας Καρυπίδης, Τάσος Τσακνής, Σπύρος Χερουβείμ, Ευριπίδης Ναουμίδης, Ηλίας Κότσιρας, Διονύσης Γεωργιάδης, Αλέξανδρος Κουρέτας.


Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Χριστόφορου Μπακαούκα ο οποίος παραλαμβάνοντας το βραβείο του ανέφερε: «Ποτέ δεν ήμουν καλός στα λόγια και αυτό είναι σίγουρο, αλλά ήμουν πολύ σίγουρος όταν φόραγα την φανέλα της ΑΕΚ. Σίγουρος γιατί χάσω κερδίσω ο Δικέφαλος θα είναι περήφανος για εμάς. Πολύ σημαντικό. Πολλά δύσκολα χρόνια, όπως είπε και ο κόουτς κ. Γιάννης, ποτέ δεν το παρατήσαμε κι’ αυτό που πέτυχε αυτή η ομάδα είναι ότι ήμασταν μια οικογένεια στα προβλήματα. Στα δύσκολα προβλήματα που είχαμε κατά καιρούς και με όλες τις διοικήσεις. Πιστεύω απ’ εδώ και πέρα και απ’ ότι φαίνεται με τον κ. Παπασταμάτη γίνεται μια πολύ ωραία δουλειά και εύχομαι να συνεχίσει.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε ΑΕΚτζήδες και ευχόμουν όταν έφυγα απ’ την ομάδα, ότι αυτά που έζησα εγώ να μην τα ζήσει άλλος αθλητής και απ’ ότι φαίνεται δεν τα ζουν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, καθώς η ευχή μου βγήκε αληθινή. Για τα νέα παιδιά θέλω να πω το κεφάλι κάτω, πολύ δουλειά και τα όνειρα σας θα γίνει πραγματικότητα, αλλά θέλει πολύ δουλειά και να πιστέψετε στους εαυτούς σας, αγαπήστε το χάντμπολ και δεν θα χάσετε ποτέ».

Αλβανός: Η φανέλα της ΑΕΚ είναι κάτι ιδιαίτερο

Συγκινημένος και ο Αλέξης Αλβανός ο οποίος περιέγραψε πως πήρε την απόφαση και επέστρεψε το 2012 για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση να βρίσκομαι μαζί με τους παλιούς συμπαίκτες μου εδώ μαζί σας. Πραγματικά το 2012 ήταν η στιγμή που γύρισα απ’ το εξωτερικό και θυμάμαι τότε με είχε πάρει τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδόπουλος -συγνώμη για την συγκίνηση- και με ρώτησε «γυρίζεις;», λέω «ναι έχω γυρίσει». Μου απαντάει «δεν θα παίξεις άλλο στο εξωτερικό;», του λέω «Δεν ξέρω Γιώργο» και μου λέει «περίμενε ένα λεπτό…», μετά από ένα λεπτό με πήρε τηλέφωνο και με την συγκατάθεση του Γιάννη Αρβανίτη μου δόθηκε η ευκαιρία και η χαρά να είμαι μέλος αυτής της ομάδος.

Πραγματικά οφείλουμε πάρα πολλά σ’ αυτά τα παιδιά, σ’ αυτόν τον προπονητή, που στήριξαν πρώτη αυτή την ομάδα και με πάρα πολλές δυσκολίες, φέρανε επιτυχίες και φτάσανε στο υψηλότερο σκαλί του ελληνικού χάντμπολ. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδος.

Όπως ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι πάλι πίσω μετά από πόσες φανέλες έχω φορέσει, πάλι πίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Και σας το λέω μέσα απ’ την καρδιά μου το να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ, είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα και για τα υπόλοιπα παιδιά». Η ΑΕΚ τίμησε χθες τους πρωταθλητές της. Τους παίκτες που οδήγησαν το τμήμα την περίοδο 2013-14 στην κορυφή και στην κατάκτηση του νταμπλ. Όλοι ήταν συγκινημένοι που η ομάδα την οποία υπηρέτησαν, αγάπησαν αναγνώρισε την προσφορά τους μέσα από αυτή την βράβευση.

Ο Φάνης Τσαούσης κατά την παραλαβή του δικού του βραβείου και απευθυνόμενος στα μικρά παιδιά για να πιστέψουν στα όνειρα τους, τόνισε ότι το δικό του όνειρο ήταν να παίξει χάντμπολ στην ΑΕΚ, αλλά τότε δεν είχε τμήμα, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Επίσης θέλησε, να ευχαριστήσει και την οικογένεια Παπασταμάτη για την εκδήλωση.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την πλευρά του σχολίασε: Παπαδόπουλος: «Τιμή να παίζεις στην ΑΕΚ, τιμή να βάζεις ένα λιθαράκι στην ιστορία της απ’ τους τίτλους που κατακτήσαμε!»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών που ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για την όμορφη εκδήλωση.

Πηγή aek365.gr enwsi.gr






















No comments