Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Duke 2019 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Duke 2019



Το ρολόι του χρόνου μετρά πλέον αντίστροφά και το 2019 θα φέρει μαζί του ένα ακόμα διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα μας είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει το «Duke».


Μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία έχει σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία στους νέους αθλητές να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και παράλληλα να γαλουχηθούν με αξίες.
Πρόκειται αλλωστε για ένα τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει τη «σφραγίδα» της οργανωτικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ.


Φέτος, η οργανωτική επιτροπή του «Duke 2019» σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισαν ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 02 έως τις 05 Ιανουαρίου 2019, στις κατηγορίες Παμπαίδων Α’ και Παμπαίδων Β’.
Περισσότερα από 400 παιδιά θα βρεθούν για τέσσερις ημέρες στπ επικέντρο του αθλήματος και είναι έτοιμα να ζήσουν μοναδικές αθλητικες στιγμές και να δώσουν «σκληρές μάχες» για να μπορέσουν να φτάσουν στην κορυφή.


Το «Duke” τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (ΟΧΕ) και της Ένωσης Σωματίων Χειροσφαίρισης Αθήνας (ΕΣΧΑ).
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά ενώ λίγο πριν το τέλος του 2018 θα οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα των αγώνων.

No comments