"Πιο έτοιμοι από ποτέ να πρωταγωνιστήσουμε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Πιο έτοιμοι από ποτέ να πρωταγωνιστήσουμε"

 

Πιο έτοιμοι από ποτέ για να ανέβουν στην Handball Premier δηλώνουν στα Βριλήσσια, που ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών, το Σάββατο στις 20:00 στο κλείστο των Βριλησσίων. Ανάφερόμενος στο μεγάλο ντέρμπι, ο πολύπειρος εξτρέμ των Βριλησσίων Ηλίας Ντούσικος, δήλωσε:  

"Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπι από δύο ομάδες που θα μπορούσαν από φέτος να παίζουν στην Α1. Θα είναι πολύ όμορφος αγώνας για όλους αυτούς που θα έρθουν στο γήπεδο. Από την πλευρά μας, τα Βριλήσσια, πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι. Η δουλειά που έχει γίνει φέτος από τους προπονητές μας είναι εξαιρετική, έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γερά δεμένη και είμαστε πιο πλήρεις και πιο έτοιμοι από ποτέ για να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα. 

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαστε αισιόδοξοι για τη μεγάλη νίκη. Και η νίκη αυτή θα είναι μεγαλύτερη και σημαντικότερη διότι οι αντίπαλοί μας, η ομάδα του Ιωνικού, είναι μια ιστορική ομάδα που φέτος έχει ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο, με πολύ αξιόλογους παίκτες, διεκδικώντας και αυτή πρωταγωνιστικά την άνοδο στην Α1. 

Πιστεύω ότι ο αγώνας αυτός θα είναι μια γιορτή για το Handball τόσο για τη ψυχολογία μας για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, όσο και για τη νέα γενιά, παιδιά κάθε ηλικίας, που αγαπούν πλέον και δένονται με το ωραίο άθλημα του handball και γεμίζουν κάθε εβδομάδα το γήπεδο υποστηρίζοντας τα Βριλήσσια, την αγαπημένη ομάδα τους. Νοιώθω μεγάλη σιγουριά για τη νίκη μας, αλλά το σημαντικότερο είναι τα μαθήματα που θα βγάλουν όλοι από την αναμέτρηση αυτή, δεδομένου ότι με μεγάλη βεβαιότητα θα αναμετρηθούμε με την ομάδα αυτή πολλές φορές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με τα play offs. Εύχομαι για ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς που θα το χαρούν όλοι."

No comments