Τελευταία νέα

Μόνο νίκη ο στόχος του Διομήδη στη ΝίκαιαΕπιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από 3 εβδομάδες λόγω των αγώνων της εθνικής ανδρών. Ο Διομήδης, για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Άρη Νίκαιας, σε εναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο κλειστό της Νίκαιας. Οι Νίκος Τότος και Γιώργος Ρουσσόπουλος μίλησαν γι αυτό το παιχνίδι απέναντι στην πάντα μαχητική ομάδα της Νίκαιας.  

"Είχαμε τρεις εβδομάδες αποχή από το πρωτάθλημα και αυτό θα είναι αρνητικό και για δύο ομάδες. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, γιατί ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Έχουμε δουλέψει εντατικά αυτό το διάστημα, ώστε να είμαστε όσο τον δυνατόν πιο έτοιμοι" ανέφερε ο Νίκος Τότος.

Ο  Γιώργος Ρουσσόπουλος δήλωσε για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη Νίκαιας: "Επιστρέφοντας στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και έχοντας προετοιμαστεί και μελετήσει πολύ καλά τον Άρη Νίκαιας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα θετικό και καλό αποτέλεσμα στην ομάδα μας".

No comments