Έπαιξε χάντμπολ με τα παιδιά ο Υπουργός Νίκος Παππάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έπαιξε χάντμπολ με τα παιδιά ο Υπουργός Νίκος ΠαππάςΤο χάντμπολ είχε την τιμητική του σε άλλη μία κοινωνικοαθλητική εκδήλωση που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το 2ο αθλητικό φεστιβάλ κωφών με την συμμετοχή όλων των μαθητών των ειδικών σχολείων κωφών και βαρηκόων της Αττικής.

Η ΟΧΕ ήταν παρούσα στο φεστιβάλ και τις πέντε ημέρες (26-30/11) με ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα από την ΕΑΠ και τους ομοσπονδιακούς προπονητές να διδάσκουν το άθλημα στα παιδιά, ενώ επιλέχθηκε από τους διοργανωτές ως το άθλημα που θα έριχνε την αυλαία της εκδήλωσης.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης παρουσία μεταξύ άλλων του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Νίκου Παππά και του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστου Καπάταη.

Η Ομοσπονδία βραβεύτηκε για την συμμετοχή της στο φεστιβάλ με τον Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη να παραλαμβάνει την πλακέτα και με την σειρά του να προσφέρει μία μπάλα στο Υπουργό, ο οποίος έπαιξε χάντμπολ!

Παρόντες στην τελετή λήξης ήταν επίσης ο συντονιστής ανάπτυξης Παναγιώτης Ιατρούδης, οι προπονητές Δημήτρης Σκάρλος (πρόεδρος ΣΥΠΧΕ), Γιάννης Βαρελτζής, Στέλιος Αλεπουδέας, Χριστίνα Τσιαγκούρη και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, ενώ μέσα στην εβδομάδα στις δράσεις ήταν και ο προπονητής Κώστας Κότσιρας.

No comments