Παντού οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές. Οι ορισμοί της EHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παντού οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές. Οι ορισμοί της EHF



Η ελληνική διαιτησία συνεχίζει να έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη με αποτέλεσμα οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές, να ορίζονται συχνά σε αγώνες από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF). Τις επόμενες μέρες, οι έλληνες διαιτητές και παρατηρητές, θα βρίσκονται σε όλες τς διοργανώσεις, μεταξύ άλλων και στο Champions League. Αναλυτικά οι ορισμοί.

- Οι Μπέτμαν - Τζαφερόπουλος, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, θα βρεθούν στο Ροστόφ της Ρωσίας, όπου θα διευθύνουν τον αγώνα μεταξύ της Ροστοφ Ντον και της Σάβεχοφ από τη Σουηδία στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League γυναικών.


- Οι Τσάκωνας-Χασκής,, θα βρεθούν στη Γκαρλιάβα της Λιθουανίας, όπου θα διευθύνουν τον αγώνα της τοπικης Κάουνας με την Γενσντίβο από το Μαυροβούνιο, για τον 2ο γύρο του EHF Challenge Cup ανδρών. Στις 19 Οκτώβρη το ελληνικό ζευγάρι θα μεταβεί στο Λούμπιν της Πολωνίας για να διευθύνει την αναμέτρηση της τοπικής Ζαγκλέμπιε, με την Χέρνιγκ Ικαστ της Δανίας, για τον 2ο γύρο του EHF Cup γυναικών.

- Κατσίκης-Μιχαηλίδης οι οποίοι πριν δύο εβδομάδες σφύριξαν τον αγώνα του Velux Champions League μεταξύ Τσεχόβσκι και Μπεσίκτας, στις 14 Οκτωβρίου θα βρεθούν στη Βέρνη της Ελβετίας, όπου θα διευθύνουν τον επαναληπτικό αγώνα της Βέρνης με την Σπαρτάκ Μόσχας γιαγια τον 2ο γύρο του EHF Cup ανδρών.

- Μερινιάν-Συρεπίσιος, στις 14 Οκτωβρίου θα βρεθούν στo Οπόλε της Πολωνίας, όπου θα διευθύνουν τον επαναληπτικό αγώνα της Γκουάρντια με την Γκορένιε της Σλοβενίας, για τον 2ο γύρο του EHF Cup ανδρών.

- Παπαματθαίου-Χρηστίδη, θα βρεθούν στις 13 Οκτώβρη στο Ζαλάου της Ρουμανίας, για τον αγώνα μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Γερμανικής Μπορούσια Ντόρτμουντ, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων, για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.

- O Γιώργος Μπεμπέτσος, μετά το παιχνίδι της Ζέγκεντ με τη Νάντ, αύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στο Παρίσι, όπου θα είναι ο παρατηρητής στον αγώνα του Velux Champions League ανδρών μεταξύ της Παρί και της Νάντ για τον 4ο αγώνα του 2ου ομίλου της διοργάνωσης.

- Ο Στράτος Κυριακούλιας, αύριο Σάββατο 6 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στο Εσκισεχίρ της Τουρκίας όπου θα είναι ο παρατηρητής στον πρώτο αγώνα της τουρκικής Σελκα με την Άρεντα από τη Νορβηγία,  για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup ανδρών.

- Ο Στεπάν Παρτεμιάν, στις 12 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στo Ισραήλ, όπου θα είναι ο παρατηρητής στον επαναληπτικό αγώνα της Μακάμπι Ρισόν με την Στεάουα της Ρουμανίας για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup ανδρών.

- Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτώβρη, θα βρεθεί στο Τσισνάντι της Ρουμανίας όπου θα είναι ο παρατηρητής στους δύο αγώνες της τοπικής Μαγκούρα με την Σλάβια πράγας από την Τσεχία, για τον δεύτερο γύρο του EHF Cup γυναικών.


No comments