Συνάντηση για την ανάπτυξη του αθλήματος στη Λαμία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση για την ανάπτυξη του αθλήματος στη ΛαμίαΜε τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη συναντήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης Κεντρικής Ελλάδας Γιάννης Τσιάπας και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Συζητήθηκε η αναπτυξιακή πορεία του χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, καθώς και η καλύτερη δυνατή στήριξη στα σωματεία της περιοχής που καλλιεργούν το άθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να χρηματοδοτήσει τους επόμενους μήνες την κατασκευή σκέπαστρου στο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το ΔΑΚ «Χαλκιοπούλειο».

Με αυτόν τον τρόπο θα αποσυμφορηθεί το κλειστό γυμναστήριο, ενώ το χάντμπολ θα αποκτήσει το δικό του «σπίτι» που με την κατάλληλη υποδομή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για προπονήσεις, αλλά και για επίσημους αγώνες.

Ο χώρος του ανοιχτού γηπέδου είναι ιδανικός με αγωνιστικές διαστάσεις 40Χ20 και αντικριστές κερκίδες περίπου 500 θέσεων.

No comments