Την προσφορά του Αμύνταιου και όχι της Αθήνας επέλεξε η ΟΧΕ για τις γυναίκες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την προσφορά του Αμύνταιου και όχι της Αθήνας επέλεξε η ΟΧΕ για τις γυναίκες




H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την διοργάνωση του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών 2019, στην γενέτειρα πόλη του ελληνικού χάντμπολ, το Αμύνταιο της Φλώρινας, το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου 2018 με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Λευκορωσίας.

Συνδιοργανωτές θα είναι ο Δήμος Αμυνταίου, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανο Μπίρο, τον Δήμαρχο Αμυνταίου Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη και την Διοίκηση της ΔΕΗ για την στήριξη τους στο άθλημα και την διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν και έχουν εξασφαλιστεί από την Περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου, 12.400 ευρώ για την προετοιμασία και τουρνουά της Εθνικής γυναικών το Νοέμβρη στην Αθήνα, επιλέχθηκε από την ΟΧΕ τα επίσημα παιχνίδια του προκριματικού ομίλου να πραγματοποιηθούν στο Αμύνταιο και τα χρήματα της περιφέρειας Αττικής να χρησιμοποιηθούν για φιλικό-ούς αγώναές το διάστημα 17-20 Νοεμβρίου. 

No comments