Τι έκαναν οι Έλληνες του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι έκαναν οι Έλληνες του εξωτερικού






Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουν ξεκινήσει οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως στα πρωταθλήματα του εξωτερικού η αγωνιστική δράση τρέχει. Ας δούμε τι έκαναν οι έλληνες αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.


Γερμανία HBF 
Την ήττα με 22-34 από την Τούρινγκερ, γνώρισε για τη δεύτερη αγωνιστική της HBF η Αουερμπαχ της Μάρθας Λογδανίδου που πέτυχε 2 τέρματα. Η Άουερμπαχ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς μέχρι στιγμής.

Σλοβενία Α1 LIGA - ŽENSKE
Η Κρίμ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Σλοβενίας, επικράτησε για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Λίγκα με 34-17 της Ντόλινε Ζάλετς με την Τσάκαλου να πετυχαίνει 1 τέρμα.

Πολωνία Superliga
Για την 3η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία, η Πιοτρκοβάνιν του Ορφέα Ανδρέου, επικράτησε στην παράταση της Γκουάρντια Οπόλε με 29-30 (26-26) πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ πέτυχε 3 τέρματα.

Γαλλία Proligue
Για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στη Γαλλία, η Γκρενόμπλ του Γρηγόρου Ιωάννου, ηττήθηκε με 26-21 από τη Λιμόζ. Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 6 τέρματα (2/2 πέναλτι).

Γερμανία 2 BL
Την ήττα με 31-26 από την Φέντορφ γνώρισε η Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου για την 3η αγωνιστική της 2 BL. Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε 4 τέρματα (2/2 πέναλτι). Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές η Χαμ επικράτησε της Γκροσβάλσταντ και της Μπάλινγκεν με 30-26 και 22-21, με τον Παπαδόπουλο να μην σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι και να πετυχαίνει 7 τέρματα (3/3 πέναλτι) στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Λουξεμβούργο National Division Herren
Στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής Ες και Ρέντ Μπόις ήρθαν ισόπαλες με 25-25. Για την Ες ο Αλέξανδρος Βασιλάκης πέτυχε 4 τέρματα (1 πεναλτι), ενώ και ο Πέτρος Μπουκοβίνας σκόραρε μια φορά.

Εύκολη νίκη για την Κέρχενγκ του Κώστα Γιαννόπουλου, που πέτυχε 2 τέρματα στη νίκη της ομάδας του επί της Ντίρκιχ με 36-20.

Ο Χρήστος Τσάτσος της Μπέρχεμ δεν αγωνίστηκε, αφού είναι ακόμα σε στάδιο αποκατάστασης από την πρόσφατη εγχείριση στο γόνατο.

Βέλγιο-Ολλανδία Bene League
Για την πρώτη αγωνιστική της Bene League η Τόνγκερεν του Λευτέρη Σεϊρεκίδη, ηττήθηκε με 24-22 από την Αχίλες Μπόχολτ με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 3 τέρματα.

Ιταλία Α1
Για τη 2η αγωνιστική της Α1 Ιταλίας, η Γκαέτα του Μούγιτς επικράτησε εκτός έδρας της Μπολόνια με 21-23 με τον Έλληνα περιφερειακό να πετυχαίνει 6 τέρματα.

Γερμανία 3 Liga
Για τον Βόρειο όμιλο σε αγώνες για την τέταρτη αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε χθές, η Χιλντεσχάιμ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Ροστόκ με 31-21 με το Νίκο Τζούφρα να σκοράρει 1 τέρμα. Η Σβερίν του Ευαγγελίδη που πέτυχε 3 τερματα και του Πασσια που σκόραρε μια φορά, πέτυχε την πρώτη της νίκη με 35-31 επί του Μαγδεμβούργου 2. Το Ανόβερο- Μπουρνβέντελ αναδείχθηκε ισόπαλο 29-29 με την Φούχσε Βερολίνου 2 με τον Μιχαηλίδη να σκοράρει μια φορά. Η Χιλντεσχάιμ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, η Σβερίν στην 13η θέση με 2 βαθμούς (3 αγώνες), ενώ το Ανόβερο- Μπουρνβέντελ στην 15η με μόλις 1 βαθμό.

Στο Νότιο όμιλο η Ντάσενμπεργκ του Θοδωρή Μεγαλοοικομόμου επικράτησε με 26-25 της Χασλοχ, με τον έμπειρο πίβοτ να σημειώνει 2 τέρματα. Μετά από 4 αγώνες η Ντάσενμπεργκ βρίσκεται στην 6η θέση με 5 βαθμούς.

Στο Δυτικό όμιλο, για την 4η αγωνιστική, η Νορθάιμερ του Θέμη Ηλιόπουλου, επικράτησε εντός έδρας με σκορ 29-27 της Μπέργκισε Πάνθερ, με τον Έλληνα να μην αγωνίζεται. Η Νορθάιμερ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.





No comments