Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών ανάπτυξης (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών ανάπτυξης (φωτό)



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές προπονητικό σεμινάριο ανάπτυξης που διοργάνωσε ο Αθηναϊκός Α.Σ. με συνδιοργανωτές τον ΣΥΠΧΕ την ΕΣΧΑ και αρωγό τον Δήμο Βύρωνα που διέθεσε τους χώρους του Δημαρχείου και του Δημοτικού Γυμναστηρίου Βύρωνα.

Ο διακεκριμένος λέκτορας της EHF Roman Filz από την Αυστρία, δίδαξε στους προπονητές ανάπτυξης τις νέες τεχνικές στην προπόνηση τερματοφυλάκων και με την βοήθεια της Εθνικής ομάδας παίδων, έκανε το πρακτικό τμήμα της διδασκαλίας. Στο προπονητικό σεμινάριο δίδαξαν ακόμη οι διακεκριμένοι επιστήμονες κοι Βαβέτσης Γιώργος εργοφυσιολόγος και Ζαρώτης Γιάννης αθλητικός ψυχολόγος.

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Βύρωνα κος Δημήτρης Κόκκαλης ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ κος Δημήτρης Σταυρακάκης ο διευθυντής του δήμου Βύρωνα κος Γιάννης Μοναστηριώτης και η σχολική σύμβουλος κα Ανδριανή Βούξινου.


Στο περιθώριο του σεμιναρίου, η διοίκηση του Αθηναϊκού, βράβευσε την Μάγδα Κεπεσίδου για την επιτυχία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Beach Handball.

 

Ο Αθηναϊκός ΑΣ ευχαριστεί όλους τους ειδικούς επιστήμονες , τους φορείς και τους ανθρώπους του συλλόγου που με την συμβολή τους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου.










No comments