Συγκίνηση στην επετειακή εκδήλωση για τα 35 χρόνια του Διομήδη (video-pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγκίνηση στην επετειακή εκδήλωση για τα 35 χρόνια του Διομήδη (video-pics)





Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος η επετειακή εκδήλωση του Διομήδη Handball, για τα 35 χρόνια ιστορίας του τμήματος.

Η Διοίκηση του Διομήδη τίμησε και βράβευσε, όλους όσοι πρωτοστάτησαν από το 1984 έως και σήμερα, σε μια βραδιά έντονων συναισθημάτων και ευγνωμοσύνης. Πλήθος κόσμου, φίλων και συνεργατών του συλλόγου, πλημμύρισε από νωρίς την αίθουσα και καταχειροκρότησε όλους τους συντελεστές της ιστορίας των Λύκων.

Η πρώτη ομάδα του 1984-1985, παλιοί και νέοι προπονητές, πρόεδροι, έφοροι, συνεργάτες και παίκτες των Λύκων, που διέπρεψαν μέσα στην 35ετία του τμήματος handball, ήταν όλοι εκεί.

Μνήμες ξύπνησαν μέσα από βίντεο που προβλήθηκε κατά την εκδήλωση, και δεν έλειψαν τα δάκρυα χαράς, αλλά και λύπης, από τους παρευρισκόμενους, καθώς ο ιστορικός σύλλογος έχει περάσει πολλές περιόδους σκαμπανεβάσματος, μέχρι να εδραιωθεί στους κορυφαίους της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Παρόντες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κώστας Γκαντής , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και μέλος της Δ.Ε. του Διομήδη Τάσσος Χειβιδόπουλος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Κρίγκος, η αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Κατερίνα Μπόμπου, ο πρόεδρος Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλλας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο τέως δήμαρχος Άργους και πρώην πρόεδρος του Διομήδη Δημήτρης Πλατής, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και μέλη φορέων της Αργολίδας.




Στην εκδήλωση έγινε και η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας των Λύκων για τη φετινή σεζόν 2018-2019, καθώς και της επετειακής κάρτας διαρκείας για τα 35 χρόνια του Διομήδη.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αλεξία Δρίτσα.

Δείτε το video της εκδήλωσης:





No comments