"Η ομάδα σου πάντα θα σε περιμένει" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Η ομάδα σου πάντα θα σε περιμένει"




Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ ευχαριστούν την αθλήτρια του συλλόγου Μαγδα Πάπα, για την εξαίρετη παρουσία της τα πέντε τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας σημαντικά στην διαμόρφωση της προσωπικότητας αυτής της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί κατακτώντας όλους τους εγχώριους τίτλους.

Το ήθος ,το ταλέντο και τα θετικά συναισθήματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την σπουδαία αθλήτρια Μαγδα Πάπα, η οποία άφησε ανεξίτηλα σημάδια σε αυτήν την ομάδα, δίνοντας πάντα την ψυχή της σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε νέο στόχο.

Το όνομα σου θα παραμείνει με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας.

Σ´ευχαριστουμε από τα βάθη της καρδιάς μας.


Από πλευράς της η Σοφία Ναισιδου δήλωσε: "Μόνο θεωρώντας ως ένα μικρό διάλειμμα μπορώ να αποχαιρετίσω περιστασιακά την αθλήτρια της καρδιάς μου Μαγδα Πάπα το αγαπημένο μου παπάκι.




Από την πρώτη στιγμή που την είδα σε σχολικό πρωτάθλημα σε ηλικία 16 ετών, ονειρεύτηκα την εξέλιξη της. Ποτέ δεν με απογοήτευσε. Πάντα οι προσπάθειες της ξεπερνούσαν τις προσδοκίες μου. Ήταν πάντα εκεί να σηκώνει την ομάδα αλλά και εμένα προσωπικά κυριολεκτικά στα χέρια της.


Η προσπάθεια της ομάδας είναι να δημιουργεί καλές αθλήτριες και να τους δίνει φτερά ώστε να κατακτούν και άλλους στόχους αθλητικούς η στόχους προσωπικούς.
Η μεγάλη αυτή ομάδα θα συνεχίσει να κατακτά νέες κορυφές έχοντας παίκτριες με ισχυρή προσωπικότητα και χαντμπολικο ταλέντο για τις οποίες ο σύλλογος νοιωθει περήφανος

Είναι δύσκολος ο αποχωρισμός αλλά όταν αυτός οδηγεί στη προσωπική ευτυχία των αθλήτριων σου το αποδέχεσαι.


Η ομάδα σου πάντα θα σε περιμένει"

No comments