Επτά μεταγραφές για τον Άρη Νίκαιας. Ποιοι έρχονται και ποιοι αποχωρούν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επτά μεταγραφές για τον Άρη Νίκαιας. Ποιοι έρχονται και ποιοι αποχωρούν




Με 7 παίχτες ενισχύθηκε μέχρι στιγμής ο Άρης Νίκαιας ενόψει της συμμετοχής της στην Handball Premier την απόμενη χρονιά. Αναλυτικά το δελτίου τύπου του συλλόγου για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις:


"Ο ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ προχωρώντας στην 40 ετή και πλέον παρουσία του στο Ελληνικό Handball συμμετέχει για την περίοδο 2018-19 στην Handball Premier. Πρώτο μέλημά μας στην πορεία αυτή της αναδημιουργίας είναι να ευχαριστήσουμε τους αθλητές που συνέβαλλαν στην άνοδο αλλά θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους πορεία σε άλλα Σωματεία, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Ευχαριστούμε και χαιρετάμε απο καρδιάς τους Βαγγέλη Γραμματικόπουλο (ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ) και Αχιλλέα Κλημανόγλου (ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) όπου και να παίζουν θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας μας.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε Μάριο Τζανακάκη (ΠΓΣ), Νάσο Χατζηκωνσταντίνου & Δημήτρη Ζαχάρη (ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ) που με πάθος, μυαλό και συνέπεια συνέβαλλαν στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Θόδωρο Μπελεχρή (ΓΑΣΚ) για 12 χρόνια παρουσίας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον του.
Ευχόμαστε τα καλύτερα και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στον νεαρό Marco Terlecky (ΟΣΦΠ)

Επιτυχίες ευχόμαστε και σε όσους συνεχίζουν με υποσχετική την αθλητική τους πορεία στον ΟΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ οι Παναγιώτης Καραγκούνης και Θόδωρος Ζαφειράκης, στον ΓΑΣΚ ο Θέμης Γιαμπουράνης και στον ΠΓΣ ο Αρτέμης Γουναράς

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τους Χρήστο Αμανατίδη, Γιώργο Μελετάκο, Νίκο Μουλιάτο, Αλέξη Χαραλάμπους Παραμένουν οι Παναγιώτης Αθανασίου, Ιωάννης Γρηγοράκης, Αλέξης Κουρής, Μιχάλης Μαλανδρένιας, Αργύρης Ταβλαρίδης, Ιωάννης Χρηματόπουλος

Θα είναι μέλη της ομάδα μας φέτος και τους καλωσορίζουμε θερμά Γεράσιμος Βλαχοθανάσης (ΦΟΙΒΟΣ Σ), Ιωάννης Γκλάβας (ΓΑΣΚ), Γεώργιος Καμπουράκης (ΓΑΣΚ), Εμμανουήλ Λαδάκης (ΟΣΦΠ), Δημήτρης Μελετάκος (ΧΑΝΘ), Κων/νος Μιμίκος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ), Αργύρης Πετράκος (ΟΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ).

Επιστρέφουν απο τις εμπειρίες τους σε άλλες ομάδες ο Ταξιάρχης Παπαδημητρίου (ΟΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) και ο Ανδρέας Χαρμπής (ΠΓΣ)Η Διοίκηση, ο προπονητής Παναγιώτης Μελετάκος και οι συνεργάτες του καλωσορίζουν θερμά όλους τους αθλητές και εύχονται καλή αγωνιστική περίοδο με προσπάθεια, σύμπνοια και διάθεση για το καλύτερο. Η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας θα συνεχιστεί και στην επόμενη περίοδο των μεταγραφών." αναφέρει το δελτίο τύπου της ομάδας της Νίκαιας

No comments