Ανανέωσε Σαμολαδά πήρε και Ευμορφίδου ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσε Σαμολαδά πήρε και Ευμορφίδου ο ΠΑΟΚ



Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευγενία Σαμολαδά για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 καθώς και την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Δωροθέα Ευμορφίδου.

Η Ευγενία Σαμολαδά, μετά την απόφαση ανανέωσης συνεργασίας με το Δικέφαλο, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την παραμονή μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και ιδιαίτερα τον Έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν... Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που οι στόχοι δεν μπορεί να είναι άλλοι από πρωτάθλημα και κύπελλο, θα είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε και τους δύο τίτλους».

Από την πλευρά της η Δωροθέα Ευμορφίδου, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία μεγάλη οικογένεια, όπως είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, αλλά και να βελτιωθώ προσωπικά, μιας και οι προπονητές είναι πολύ καλοί και αξιόλογοι και θα με βοηθήσουν να κάνω το βήμα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, εύχομαι να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».

No comments