Στην 9η θέση η ανδρών Κ20 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην 9η θέση η ανδρών Κ20





Στην 9η θέση τερμάτισε η ανδρών Κ20,  η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας ανδρών Κ20, που διεξάγεται στην ΠΓΔΜ, επικράτησε εκ νέου της Φινλανδίας, με 23-26.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πιθανότατα επηρεασμένο από την πρόσφατη νίκη επί των Φινλανδών, δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 15-10. Η εικόνα στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική, με τους διεθνείς μας να παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι και με ένα επί μέρους 8-16, έφτασαν στη νίκη με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 23-26 για την ομάδα μας, με τον Κουκμίση να αναδεικνύεται παίχτης του αγώνα.



"Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο σήμερα, αλλά πρέπει να μάθουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Στο τουρνουά κάναμε 3 νίκες και 3 ήττες.  Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πίσω 5 γκολ και είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις " ανέφερε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Χαλκίδης.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 23-26
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Γκράνλουντ, Χάμαμπεργκ 2, Κάρλσον 4, Καβάλεφ, Κέτουνεν 2, Κοϊστίνεν, Λορέντ, Λεχβόνεν, Λίντμπεργκ 2, Μαργιαμάκι 3, Μοντόνεν 2, Νίλσον 1, Ρενμπεργκ, Σιόμαν 2, Θορ 1, Βεουρλάντερ 4.

ΕΛΛΑΣ: Καλόμοιρος 5, Τότος 2, Δεληζάνος, Κουκμίσης 6, Λιάπης 1, Τσακουρίδης, Ασβεστάς, Καραμπουρνιώτης 6, Στίγγας 2, Τριανταφυλλίδης 1, Κολλύρης, Κουρτίδης 1, Μαντζόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Πατραμάνης 1, Τορνικίδης.


No comments