Τ Ε Λ Ι Κ Ο Σ!!! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τ Ε Λ Ι Κ Ο Σ!!!



Συνεχίζει να γράφει ιστορία η Εθνική Γυναικών του Beach Handball, η οποία μετά την πρωινή πρόκριση στις «4» καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, ύστερα από τη νίκη επί της Ισπανίας, σε εναν ακόμα δραματικό αγώνα, που κρίθηκε στα σουτ αουτ, με την Κεπεσίδου να αποκρούει το τελευταίο σουτ των Ισπανίδων πάνω στη γραμμή και τις διεθνείς μας να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση τους στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η απόκρουση πρόκριση στον τελικό της Κεπεσίδου στο τελευταίο σουτ


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε 2:1 (14:18, 18:16, 6:2) σετ και πήρε την ιστορική πρόκριση, για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου αύριο στις 17:00, θα συναντήσει τη Νορβηγία η οποία επικράτησε της  Βραζιλίας με 2-0. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο και θα μεταδοθεί σε live streaming στον σύνδεσμο https://handballrussia2018.com/live/

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 1-2 (14-18, 16-18, 2-6)
ΙΣΠΑΝΙΑ (Λάρα Κόμπος): Σάντζες, Μπατίστα, Ναβαρέτε, Π. Κονεγιέρο 4, Βιζουέτε 14, Σολάνο, Χ. Κονεγιέρο 14, Μενέντες 2, Εντσίνας 2, Καμαρά.
ΕΛΛΑΔΑ (Καραντώνη/Δημητρίου): Σαμολαδά, Ποιμενίδου 6, Καλοϊδη, Κερλίδη 4, Σκάρα 4, Μούρνου 6, Μ. Κεπεσίδου 2, Δημητρίου 12, Μάστακα 4, Ν. Κεπεσίδου.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη επεσήμανε: «Είναι μια τεράστια επιτυχία. Δείξαμε τις δυνατότητες μας. Ο κόσμος μας γνώρισε καλύτερα. Βάζουμε νέους στόχους και προχωράμε. Είχαμε αναλύσει πολύ καλά το ματς, μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, αλλά βρήκαμε ρυθμό. Στα σουτ αουτ μπήκαμε αποφασισμένα και τα καταφέραμε. Αύριο πρωί θα δούμε σε βίντεο την Νορβηγία, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, πάμε για την νίκη».

Η τερματοφύλακας της Εθνικής μας Μάγδα Κεπεσίδου δήλωσε: «Αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη αυτές τις ημέρες. Είναι μια από τις δυνατότερες στιγμές που έχω ζήσει ως αθλήτρια. Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αύριο θα παίξουμε χωρίς άγχος. Είμαστε στον τελικό, θα το χαρούμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το χρυσό».

Η διεθνής αθλήτρια Αποστολίνα Δημητρίου είπε: «Παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια αυτή για μένα. Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το όνειρο του να βρίσκομαι εδώ και η πρόκριση που κερδίσαμε πέρυσι μου έδωσε δύναμη, πείσμωσα και κατάφερα το στοίχημα που είχα βάλει με τον ίδιο μου τον εαυτό. Σαν ομάδα έχουμε πολύ μεγάλη πίστη, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και σήμερα τις έμαθε και όλος ο κόσμος .Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει και είναι δίπλα μου, ένα τεράστιο ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου για τις στιγμές που ζούμε και τέλος τις προπονήτριες μου».





No comments