Δημητρούλιας: "Να δημιουργήσουμε ένα DNA νικητή" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Να δημιουργήσουμε ένα DNA νικητή"



Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν τη συνέχιση της συνεργασίας με τον  προπονητή της πρώτης ομάδας Δημήτρη Δημητρούλια.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε στο τιμόνι της ομάδας στις αρχές Μαρτίου και η συνεργασία θα συνεχιστεί και τη σεζόν 2018-2019. Σχετικά, ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είναι μοναδική χαρά για μένα να δουλέψω για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σκοπός μας είναι με πολλή και ποιοτική δουλειά να δημιουργήσουμε ένα DNA νικητή που θα αποδίδει ελκυστικό χάντμπoλ και θα αποπνέει πάθος και φιλοδοξία. Οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις στην ομάδα θα είναι προσαρμοσμένες στην ποιότητα, τον χαρακτήρα αλλά και στο μοντέλο παιχνιδιού που θέλουμε να χτίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τον Έφορο της ομάδας Δημήτρη Χασεκίδη,  ένα άνθρωπο με όραμα και πολλή πίστη στην ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος  μου, των συνεργατών μου αλλά και της διοίκησης, είναι να δημιουργήσουμε τον επόμενο πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και  το μεγάλο όραμα μας είναι η υψηλή ανταγωνιστικότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»

No comments